Kapr Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Ahoj koupil jsem si LCD TV monitor tenhle: http://www.alza.cz/lg-flatron-m2794dp-pz-d134481.htm akorat nevim jestli je to chyba nebo se to da nekde nastavit ale obcas se mi proste snizi osvetleni displaye(jako by jste si snizili na mobilu)...dam menu(nastaveni)a tam uz je jasne videt ze bila neni to je jako trochu zhasle..ale kdyz dam v nastaveni jakej chci rezim(kino domaci atd)tak se to zase rozsviti. nebo nekdo taky LG Flatron nebo tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Musis vypnout funkci automatický jas. (Menut-Obraz-Automaticky jas: vyp). Ten monitor reguluje jas podle okolí (podle světla v místnosti)... dle mě dobrá funkce (večer z toho nebolí oči) sám jí mám zapnutou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Musis vypnout funkci automatický jas. (Menut-Obraz-Automaticky jas: vyp). Ten monitor reguluje jas podle okolí (podle světla v místnosti)... dle mě dobrá funkce (večer z toho nebolí oči) sám jí mám zapnutou. nic takovyho tam nemam :/.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 tak prosim o lock :) musel jsem vypnout dynamicky kontrast :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 tak ani HO*** tam u toho LG jsou asi pekne deb***....mam vyplej dynamickej kontrast ale porad mi to dela... kdyz hraju GTA a je vecer..a zajedu nekam kde nejsou svetla....tak to jeste vic zatmavne.... nevite nekdo co s tim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.