FrederickVI Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Zdravim. Mám účet u českého hotmailu. (@hotmail.cz) A potřebuju nastavit poštu v iPhone. Nevíte jaký má SMTP a POP3 český hotmail? DÍk moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Muzes zkusit tohle, myslim, ze by to melo byt stejne. http://techblissonline.com/hotmail-pop3-and-smtp-settings/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrederickVI Odesláno Červenec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 To mě nebere. Nebo by bylo dobré nějak pořešit přeposílání pošty z hotmailu na účty co to podporuje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Tak to je divny, myslel jsem, ze to funguje na vsechny Microsoftacky adresy. :-) Ale ja to delam tak, ze mam asi 5 uctu nahazenych do sveho Gmailu, z tech adres se preposilaji do nej a az potom do iPhonu. Zpravy se ti tedy budou zobrazovat v te hlavni slozce + kazdy mail ma v Gmailu svoji slozku. (tak se to zobrazuje i v iPhonu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrederickVI Odesláno Červenec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Bohužel z Hotmail nejde přeposílat na jiné služby než od Mrkvosoftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Tak me uz jen napada napsat jim na podporu, jestli ti SMTP a POP3 reknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FrederickVI
Zdravim. Mám účet u českého hotmailu. (@hotmail.cz) A potřebuju nastavit poštu v iPhone. Nevíte jaký má SMTP a POP3 český hotmail? DÍk moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.