xpe_1 Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Zdravim, prosim o pomoc, mam mensi problem. Nektery programy mi nejdou spustit (chyba 80020148 ) a docetl jsem se, ze potrebuju 1.50 kernel, nebo eloader. eloader jsem zkousel, ale pres ten jdou jen homebrew, a kernel netusim co je. Pak tady pisete jen o deaktivaci pluginu v recovery, zkousel jsem ale nepomohlo mi to. Mam FW 5.00 M33-4 - chybi mi neco nebo musim mit jiny FW? Thx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 80020148 - nepodporovaný typ PRX, hra vyžaduje vyšší verzi firmwaru | tato chyba může nastat také při spouštění některých ISO her z "fake" MemorySticku psp.novinky.org Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe_1 Odesláno Červenec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Fake kartu nemam, to jsem zrovna dnes zkousel. A jaky je vyssi/potrebny FW? Nejde mi treba Infrared Remote. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Poslední CFW je 5.50 GEN-D3. Návod v tutoriálech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeStorage Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 A před tím, než budeš zkoušet Infra Remote, ujisti se, že máš PSP 100x, od slimu nahoru totiž už nemají infra port :) Jinak jak psali chlapíci přede mnou, nainstaluj 5.50 GEN-D3 a update Prometheus. Pak ti pošlape všechno jak po másle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.