Cartman182 Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 hoj lidi jsem ted v nejaký misi kde sou nějaký vystřelovací šípy... už umim i zmrazit tu vodu ale šlapnu na jeden symbol na zemi maj se naproti mě oteřít dveře, ale nic se neděje nevíte co s tim? Tady jer screen pro uplnost [/img] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 dáš pauzu a snížíš obtížnost a potom až se to uloží si jí zase dáš na vyšší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Super funguje to, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 zbytečně sis snížil obtížnost...byl to špatnej crack. stáhni si repacked cracfix od skidrow...veškerý věci jako otvírání dvěři, levely a tak jdou přes servery ubisoftu, proto je těžký crackovat takovou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 No zatím to jede, o tom cracku sem taky četl, ale až po této radě ;) ale díky Arcane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 neboj, nejsou to první dveře který nebudou otevřený nebo se ti neotevřou ;) budeš potřebovat crackfix k dohrání, jinak je hra šíleně zabugovaná. Mě třeba nefungovaly pořádně skilly co jsem si kupoval za xp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Je možný že je bug i u jednoho hlavolamu ?:D vyzkoušel sem snad všechno a nic :D, a nebo dělám něco blbě:D EDIZ : Chyba byla u mě :D ... ale mohl by jsi mi ten crack hodit do přes PM ? (odkaz) EDIT : Tak jsem to dohrál ... ten crack od tebe jsem nepoužil a jediná závada byli ty dveře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.