Stalo se to... Ocitávám se ve svém království a několik mých poddaných mi hlásí špatné zprávy, byl viděno ZLO. Pokusilo se naverbovat několik vesničanů, ovšem šerif zabránil katastrofě, nyní čeká ve tmě a vyčkává na správnou dobu. Dobu, kdy udeří.....
královstí=PC
poddaní=spyware terminátoři
Zlo=svinsto,adware,vir,spyware...
šerif=antivir
Neboli :
V mém PC mám nejspíš nějaké svinstvo, zkoušel jsem už všechno, hijackthis, asi desítky antivirů, testů, benchmarků, přeinstalování OS.....
Vše, čeho jsem dosáhl bylo smazání většiny souborů, ale problém tu pořád je.
procesor explorer.exe běží na 50 procent, jakmile něco spustím, vyběhne na 65-70, někdy i na 100 a DRŽÍ se tam :/
Otázka
clier
Stalo se to... Ocitávám se ve svém království a několik mých poddaných mi hlásí špatné zprávy, byl viděno ZLO. Pokusilo se naverbovat několik vesničanů, ovšem šerif zabránil katastrofě, nyní čeká ve tmě a vyčkává na správnou dobu. Dobu, kdy udeří.....
královstí=PC
poddaní=spyware terminátoři
Zlo=svinsto,adware,vir,spyware...
šerif=antivir
Neboli :
V mém PC mám nejspíš nějaké svinstvo, zkoušel jsem už všechno, hijackthis, asi desítky antivirů, testů, benchmarků, přeinstalování OS.....
Vše, čeho jsem dosáhl bylo smazání většiny souborů, ale problém tu pořád je.
procesor explorer.exe běží na 50 procent, jakmile něco spustím, vyběhne na 65-70, někdy i na 100 a DRŽÍ se tam :/
Prosím o jakoukoli radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.