Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nebezpečný útočník napadající moje království

clier

Otázka

Stalo se to... Ocitávám se ve svém království a několik mých poddaných mi hlásí špatné zprávy, byl viděno ZLO. Pokusilo se naverbovat několik vesničanů, ovšem šerif zabránil katastrofě, nyní čeká ve tmě a vyčkává na správnou dobu. Dobu, kdy udeří.....

královstí=PC

poddaní=spyware terminátoři

Zlo=svinsto,adware,vir,spyware...

šerif=antivir

Neboli :

V mém PC mám nejspíš nějaké svinstvo, zkoušel jsem už všechno, hijackthis, asi desítky antivirů, testů, benchmarků, přeinstalování OS.....

Vše, čeho jsem dosáhl bylo smazání většiny souborů, ale problém tu pořád je.

procesor explorer.exe běží na 50 procent, jakmile něco spustím, vyběhne na 65-70, někdy i na 100 a DRŽÍ se tam :/

Prosím o jakoukoli radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Ne, co všechny věci vesničanů??? :P Nechci ztratit všechno a všechno zase znovu instalovat.... :/

Populace se zase obnoví neboj .... Budeš se věnovat o víkendu svému králoství a porodnost bude tak velká, že na konci neděle budeš mít vše ok :) :lol:

Odkaz ke komentáři

• 0

Ze ti to za to stoji, srat se s tim pres 2 tydny.. Proste zalohuj veskera data (fotky, hudbu...), krom binarnich souboru (tzn. vsech programu - pac v nich prave muze byt vir nakopirovany) a zformatuj disk a nacisto tam prdni nove widle.. To pak neni mozne, aby se to tam drzelo. Anebo reinstaluj Windows (ne zadne opravy, ale cistou reinstalaci), tim se ti premazi registry a veskere systemove soubory a melo by to byt ok - pokud neni, tak je vir namnozen v nekterych tvych programech a vzdy po jejich spusteni se ti zase dostane do systemovych souboru (do Windows) - v tom pripade by byla jedina varianta opravdu ten format.

Jeste by bylo mozne, ze se ti drzi v MBR, ale tomu neverim. To dnes rozhodne neni bezne, vetsina antiviru si s tim poradi a snad vsechny nove BIOSy si MBR pri startu chrani a kontroluje..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu