JohnyD Odesláno Červenec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2007 Ahoj chci se zeptat mám originální fw 3.03 a chci spustit hry z ps1, ale psp mi při spuštení hry napíše: To use content you must active the system. Jak se to dá prosím zapnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Červenec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2007 mám takovvej dojem že na ofic nespustíš žádnej program z game.....tak asi musíš dg na 1.50 a pak ug na 3.40 a pak ti to de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Červenec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2007 Ahoj chci se zeptat mám originální fw 3.03 a chci spustit hry z ps1, ale psp mi při spuštení hry napíše: To use content you must active the system. Jak se to dá prosím zapnout? jak tu hru vůbec můžeš spustit, když máš origo fw od sony.... nechapu to !!!! jinak z 3.03 (GTA LCS) -> 1.5 -> 3.40 oe-a a jede ti to v pohode ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.