kucerka Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2010 Čawte potreboval poradiť mám PSP 1003 a rád by som kúpil pamätovú kartu ale neviem akú mám kúpiť mám tu že Sandisk MS Pro Duo Gaming 4GB alebo len lacnejšiu Sandisk MS Pro Duo 4GB Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 2, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2010 1. 4GB je málo ... min. 8GB ne-li 16GB 2. Lepší bude určite Gaming Citovat
0 DyTik Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2010 Pokud chceš rychlejší načítaní - kopírovaní na kartu tak určitě GAMING ,ale zase si připlatíš.. Pokud chceš víc kapacity tak určitě normalní kartu ;) Citovat
0 kucerka Odesláno Červenec 2, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2010 nj ale 16 GB stojí 25€ :D keby to bolo aspon lacnejsie :D Citovat
Otázka
kucerka
Čawte potreboval poradiť mám PSP 1003 a rád by som kúpil pamätovú kartu ale neviem akú mám kúpiť mám tu že Sandisk MS Pro Duo Gaming 4GB alebo len lacnejšiu Sandisk MS Pro Duo 4GB
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.