kucerka Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Čawte potreboval poradiť mám PSP 1003 a rád by som kúpil pamätovú kartu ale neviem akú mám kúpiť mám tu že Sandisk MS Pro Duo Gaming 4GB alebo len lacnejšiu Sandisk MS Pro Duo 4GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 2, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 1. 4GB je málo ... min. 8GB ne-li 16GB 2. Lepší bude určite Gaming Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 Pokud chceš rychlejší načítaní - kopírovaní na kartu tak určitě GAMING ,ale zase si připlatíš.. Pokud chceš víc kapacity tak určitě normalní kartu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucerka Odesláno Červenec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 nj ale 16 GB stojí 25€ :D keby to bolo aspon lacnejsie :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kucerka
Čawte potreboval poradiť mám PSP 1003 a rád by som kúpil pamätovú kartu ale neviem akú mám kúpiť mám tu že Sandisk MS Pro Duo Gaming 4GB alebo len lacnejšiu Sandisk MS Pro Duo 4GB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.