Vicfull1 Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 Prosím poraďte jak mám zapnout Internet.. Návody jsem zkoušel. Je potřeba k tomu něco koupit?? poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 Musis mit nejakou WiFi, na kterou se pripojis. Takze asi nejlepe vlastni - mas router s wifi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 no jednoduche. běž do menu psp a tam máš vedle [game] [network] a tam máš internet ale jak už říkal Anonymous_ tak musiš být v dosahu WIFI A je to zdarma když víš kde se připojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vicfull1 Odesláno Červenec 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 Takze internet mám od O2. A wifi mám.. Chci se zeptat kde seženu WEP key?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 to je heslo k internetu. septej se tatki jestli neví a jestli ne tak ad se podiva do papiru od netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vicfull1 Odesláno Červenec 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 to je heslo k internetu. septej se tatki jestli neví a jestli ne tak ad se podiva do papiru od netu. Jako od modemu nebo u čeho jsme je dostali?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 Jo, melo by byt v routeru (asi mas router s ADSL modemem.. typuju to na Dlink nebo na Zyxel). Normalne se pripoj do administrace routeru (tj. brana site - zjistis v start>spustit>cmd>ipconfig /all) - defaultni heslo je admin a tam jdi do Wifi/WLAN, proste do nastaveni wifi a zvol si heslo, jake chces. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vicfull1 Odesláno Červenec 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 Všechno jsem udělal něco se stáhlo a ted mě naskočilo PSP update ver. 6.30 co to znamená musim to udělat?? Abych stim něco neudělal, aby na tom šli ještě hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 ne to nedělej to je zbitečne fw 6.30 a nebo skus dat heslo admin na psp. a co máš za firm ware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vicfull1 Odesláno Červenec 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 5.50 gen tak to radči nebudu dělat a dám zpět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 no to nědělej vůbec :D to byba hrůza. by jsi nemoch farat iso hry. no ale janak skus dát heslo admin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vicfull1 Odesláno Červenec 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 Kam jaký heslo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 Nechapu, jestli jsi vsechno udelal a dokonce se ti stahl update, tak uz jsi na internetu.. Jen opravdu nechapu, proc jsi klikal na update?! Na co jsi ten net vlastne chtel? Jestli na prohlizeni webu, tak normalne zapni prohlizec v PSP a prohlizej - na to nepotrebujes zadnej update prece! Update 6.30 v zadnem pripade neinstaluj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vicfull1 Odesláno Červenec 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 jj. nic jsem neinstaloval a ten update mě hned naskočil potom. A teď už mi internet jde tak díky moc :D jseš dobrej mě tady ještě uvidíš až se budu ptát tak doufám že mě poradíš :D A jdou treba poštět videa na youtube.cz ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 Nejdou, slo to pres homebrew aplikace PSPTube, ale pred nejakou dobou prestala chodit. Jaky mas ted firmware? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vicfull1 Odesláno Červenec 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 5.50 GEN-A (full) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vicfull1 Odesláno Červenec 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 5.50 GEN-A proč to chceš vědět?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vicfull1
Prosím poraďte jak mám zapnout Internet.. Návody jsem zkoušel. Je potřeba k tomu něco koupit?? poraďte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.