Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

ps3 mi nenajde update na flashce

kejsi

Otázka

ahoj, mam neprijemny problem, moje ps3 mi nenajde update na flashce...doma mam silene pomaly net, tak sem si ho stahl v praci, ale do ps3 uz jej proste nedostanu, protoze mi to zahlasi, ze na flashce ta "updatovaci data" proste nebyla nalezena (jmenuje se to PS3UPDATE.PUP)...a ja nevim, co s tim... :cry:

poradi nekdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
ahoj, mam neprijemny problem, moje ps3 mi nenajde update na flashce...doma mam silene pomaly net, tak sem si ho stahl v praci, ale do ps3 uz jej proste nedostanu, protoze mi to zahlasi, ze na flashce ta "updatovaci data" proste nebyla nalezena (jmenuje se to PS3UPDATE.PUP)...a ja nevim, co s tim... :cry:

poradi nekdo?

Návod na UPDATE stažený z PC:

1) stáhněte si nejnovější firmware

2) nahrejte ho na flashku, paměťovou kartu atd. do složky UPDATE ve složce PS3, tyto složky budete asi muset vytvořit

3) poté běžte do "Settings" > "System Update" a zvolte "Update via Storage Media"

4) teď už jen postupujte podle pokynů na obrazovce

pcupdate.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu