Nerdis Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak je to s těmi paměťovými kartami. Do psp jdou pouze karty memory stick pro duo - je jedno jaká tam je, nebo tam musí jít MS pro duo gaming, protože je rychlejší a rozjedou se na tom hry.... ( Nemáte někdo nějaký slušný obchod s kartami za dobrou cenu?). A také jsem si všim na aukru http://www.aukro.cz/item1105819589_ms_pro_duo_redukce_adapter_microsd_sony_psp.html#gallery Máte někdo s takovouto redukcí zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Tadyk máš o mnoho lepší pamětovku docela levně jen za 219Kč. Máš to dokonce 2 MS karty až 32GB v PSP :D http://www.aukro.cz/item1113107755_pro_duo_adapter_cr_5400_az_32gb_pameti.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Do "klasických" PSP jdou normální paměťovky MS Pro Duo (nemusí to být Gaming verze, ale taky tam pasuje) a nebo třeba pomocí redukce "PhotoFast 5400" 2x16GB MicroSDHC... Do Go jde pouze M2 formát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Jukni na alza.cz prodávají tam adapter Omega Platinet na 2x Micro SD (max. 2x 16GB) stojí asi 120,-kč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Už jsem mu tady dal odkaz na aukro na tu stejnou kartu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nerdis Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Ok lidi díky ... už jsem si koupil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.