Sreepeo Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Co říkáte na nové Toy Story 3? Nikdy bych neřekl, že mě taková blbinka chytne. Super oddychovka:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 já tohle nikdy nemusel :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benyy Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 me to taky docela bavi :D, ale po nekolika kapitolach se mi to zdalo porad stejny, tak jsem si dal pauzu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Červenec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Mě teda každé kolo přijde pokaždé jiné, super příběh, jednoduchý:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssaaww Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Ale měl tam být level editor bo něco takovýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sreepeo Odesláno Červenec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Co máš na mysli tím level editorem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 milý překvapení, dohráno :) narazil někdo na bonusový levely ke stažení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hafush Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Hledal jsem, hledal , ale bohužel jsem zatím na nic nenarazil. Ty další levely jsou : Buzz adventures Woody's round-up Alien escapades Syn by měl druhé vánoce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.