majsnerrik Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Zdarec lidi muže te mi nekdo doporučit nakou hru neco jako Gothic 1-2 kde musit eplnyt ukoly a ruzne zabijet potvory proste naspusom Gothic :) ( risen sme už hral :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 všecny rpgčka od bethseda games...morrowind, oblivion, .... dále pak třeba neverwinter nights 1,2 diablo 1,2 pokud nehledáš přímo ze "středověku" tak můžu doporučit výborný mass effect 1,2 dungeon siege 1,2 fallout serie stalker by se dal taky označit jako fps rpgčko zaklínač a dál už mětak nějak nic nenapadá .. vyjmenoval jsem ti tu svoje oblíbené hry tak snad tě něco zaujme (: p.s. gothic je fakt libová hra.. těšme se na pokračování.. ten příběh nemáchybu.. všechny díly jsem několikrát dohrál (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červenec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 určite skusim neverwinter nights 1,2 no ja sem Fanda Gotiku už od mala hned jak vyšel prvni dil ten den sem ho mel doma proste bombova hra grafika Super nejvic se mi libila 1-2-Noc havrana 3 - a Datač to už nebylo nic moc nemelo to tu štavu z předchozich dilu ale daloseto hrat :) akorat je škoda že neni naky bod abych to mohl hrat z kamošem plnyt ukoly spolu a tak ta 3 by byla nato jak delana jeden z mečem druhej třeba mag nebo lovec proste byto bylo zajimave :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Zkus titan quest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červenec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 titan quest sem už otočil nekolikrat dobra hra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Zkus nejnovější warhammer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červenec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 skusim :) dik medvidek - tak sem si zase dal do PC Gothic 3 a skusim ho doject za hašišani -¨) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 přemejšlim že bych si ho taky zapařil .. hmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červenec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 ja nato dostal chut jak sme s eotom bavily :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Two Worlds...... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 a co tak fable, jo ted hraju risen celkem dobry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červenec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 na Two Worlds ale musiš mit origo ne ja sice hral demo ( dobry ale kamoš mi řikal že se tam musel nak registrovat nebo co Fable sem hral a moc me to nebavilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 na Two Worlds ale musiš mit origo ne ja sice hral demo ( dobry ale kamoš mi řikal že se tam musel nak registrovat nebo co Fable sem hral a moc me to nebavilo to není pravda provádí se to normálně ale místo 1 klíče dáváš 2 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červenec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 ok no tak ja to sosnu :) a uvidim kdyžtak ty napišu no .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Rozhodně můžu doporučit Mass Effect 1 a 2.. Je to FPS hra s prvky RPG z roku 214* nebo 216*. 1-čku sem sice nehrál, ale věřím, že je to stejná bomba jako 2-ka.. rozhodně si to zahraj! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červenec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Mass Effect 1 sem hral ja na Xboxu tak i na PC a vubec me ta hra nebavi dvojku už sem vubec neskoušel protože když me nebavila jednička tak sem siji ani neschanel ale dik za typ :) ale tahle hra neni prome když už RPG tak ze středoveku jako je Gothic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDCx Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Babouci-Zeme ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červenec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 pigi96 - Two Worlds stahuju a už se nato moc tešim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červenec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 xDCx - Babouci - Země má coto ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryo2 Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Lidičky když se tu bavíte o rpg,měl bych zájem o hru oblivion,ale nevím jestli mi to utáhne noťas alespoň na střední detaily...Říkal jsem si že hodím dotaz sem,ať kvůli tomu nezakládám novej topic. Není nějaký demo?na netu jsem nic nenašel a fakt bych si to chtěl koupit.Sosat celou hru jen proto abych si jí pak koupil,to mi příjde fakt jak úlet. Nicméně třeba mi porádite dle popisu co rozchodím za hry - mass efect 1,Tomb raider Underworld,Bioshock,Assasins creed 1,REsiden evil 5 atd - vše na plný detaily jede plynule. Crysis na střední detaily (hranice plynulosti,při tomto nastavení se lehce zpomaluje ale je to hratelný,tady na win Xp.Na Win 7 jen na min.nastavení) Gothic 3 spíš nižší detaily Zaklínač střední detaily (úplně plynulý) COD 4 téměř na plný detaily (občas zpomaluje-jede to na hranici plynulosti) parametry Noťasu: C2D 2.53Ghz L2 3MB 4GB Ram 800Mhz GF GT 130M 512 MB Vram Tak pokuď má někdo obdobnej notebook napište jestli si to mám koupit a jestli mi to poběží alespoň na střední detaily.Vím že je to starší hra,ale taky vím že byla dost náročná...Taky by mě zajímalo jestli bych rozchodil i Mass efect 2 - tato hra byla fakt skvělá. Předem dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 ryo2: Oblivion by jsi měl rozchodit v pohodě. Jinak můžete zkusit ještě Dragon Age - nedávná novinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 ryo2- obliviona rozbehaš :) Dragon Age oba dily mam dohrane :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 s tou sestavou jakou uvádíš rozběháš obliviona na střední vyšší jak nic.. nebál bych se toho (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 asi tka nak no ale me oblivion nak nebavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.