Bonned Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Ahoj, mam psp fat s cfw 5.00 M33-6 a chtel bych hrat novejsi hry. Chtel bych si tam dat minimalne nejaky cfw 5.50. Muzete mi pls poradit jak na to a co kde mam stahnout? Díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 podivej se na tutorialy zde na foru a nebo na /Nebudu odkazovat na konkureční web, Zinglbee/ tam to taky máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 4, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Podívej v tutorialech na updater 5.50GEN-D3 ... to stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Upgradni přímo na GEN-D3 a potom 5.50 Prometheus:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bonned Odesláno Červenec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=67953 toto?? Co to udela s tou flashkou?? Budu ji moct potom pouzivat jako ji pouzivam doted? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Je to ono. Uděláš bod 2 a pak bod 3. Budeš mít pořád flashle psp a budeš moct hrát všechny hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bonned Odesláno Červenec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Dík moc :) Uspěšně se mi to vsechno povedlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bonned
Ahoj, mam psp fat s cfw 5.00 M33-6 a chtel bych hrat novejsi hry. Chtel bych si tam dat minimalne nejaky cfw 5.50. Muzete mi pls poradit jak na to a co kde mam stahnout? Díky moc :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.