Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem s wii balancboard

stone79

Otázka

Cau lidi.

Mam hacknuty wii (tusim 4.2) a po nejakem case se mi stalo, ze mi prestala fungovat wii balanc board. Z niceho nic, proste nekominikuje s konzoli. Zkousel jsem ji reklamovat, ale bylo mi receno, ze podlozka je v naprostem poradku. Chtel jsem se zeptat, jestli se s tim nekdy nekod z vas nesetkal, popr. jestli tenhle problem odstrani montaz chipu popr. stazeni noveho firmware a nasledny hack.

Diky moc za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

novy firmware tam nedavej, ani chip. Urcite ten problem neni v tom. zel bohu z toho co tu popisujes neni zrejme co vlastne mas za problem. Musis mit dobry baterky, to vis, musis udelat synchron mezi wii a balanceboard to traky vis, ted napis pri jakej ti to nefunguje.

Odkaz ke komentáři

• 0

Podlozka se proste nespoji s konzoli. Jak rikam fungovala normalne, ale najednou prestala komunikovat. Baterie jsou nove a nepovede se ani synchronizace :( Kdyz pustim nejakou hru co podporuje podlozku, tak zahlasi "podlozka nenalezena". Pokud na podlozce zmacknu "spusteci cudl", tak se normalne rozblika, ale tim to konci.

Odkaz ke komentáři

• 0

Nebude to chtít žádnou aktualizaci. To stím synchronizovaním ste mě opravdu dostali. Chtělo by jsi to aspoň jednou přečíst návod a pak by zde nemuseli padat takové hloupé dotazy a nemusel by jsi lítat na reklamace.... Synchronizace se dělá pomocí 1 a 1 červeného čudlíku. Jeden je na konzoli po otevření "dvířek" kde vkládáš SD kartu a druhý čudlík(červený) je na ovladači(balanc board, remote)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu