titi999 Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 ploosim neznate nejaky hry u kterejch nepotrebuju analog? nejde mi totiz analog sam zataci do leva :cry: predem diky za odpovedi :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjunior Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 a jakej styl hry chces ? :D kdyztak locoroco nebo patapon ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 vetsinou zavodni hry dou bez analogu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjunior Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 a vetsina her ma nastaveni ;) kde si nastavis ci analog nebo sipky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červenec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2010 Panebože, analog stojí okolo 150,-kč to je tak těžké ho vyměnit :D xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titi999 Odesláno Červenec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 loco roco mam patapon stahnu diky =),moc jsem to neupresnil on me totiz porad sam zataci doleva us sem to daval 3x do opravny a nic takze to asi nebude jen o vymene analogu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssaaww Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Ne,ne analog stojí asi 43,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Tahle hra pujde taky bez analogu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjunior Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 ja bejt na tvem miste analog koupim a vymenim sam btw dalsi hry : N+,bleach6 a locoroco a patapon oboje ma 2 dily ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titi999 Odesláno Září 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 díky no asi mi nic jineho nezbyva =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjunior Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 ja bejt tebou tak si proste vymenim ten analog :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasejnen Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 a co si pamatuju tak Tekken: Dark Ress. a Tekken 6, Luxor, 7Wonders... a víc mě asi nenapadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thompson06 Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Taky my začal blbnout analog pořád táhnul doprava, tak jsem si obědnal novej a než mi přišel vyřešil jsem to jednoduše: skoro u všech her jde změnit ovládání, tak jsem si pohyb změnil na tlačítka místo analogu a je to. Ale jestli táhne 100% rychlostí tak leda koupit novej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yuuoim Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Rock Band Unplugged.. Nepotřebuješ analog.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deiotaros Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Mě zatím vždy spasilo jednoduše PSP rozebrat a ten analog a okolí očistit. Přecejen ten prach se tam dostane. Na youtube máš spoustu návodů, zvládne to každej jedinej problém může být splašit dost malinkej šroubováček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 jo Tekken 6 jde hrát s šipkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titi999 Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 díky za odpovědi v blízké době to zkusím ,,rozebrat'' a vyčistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cichaczech Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Zkus "nainstalovat" joysens Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Tak podľa mňa idú vetšina hry bez analogu ale treba si nastaviť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2007070026 zkus nastavit citlivost nebo celkově analog překopej na šipky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uccik Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Mě taky analog tahne doleva, respektivě táhnul..:-) stačí si stahnout jendoduchej plugin JOYSENS a vše je pak v poho.. Mužu jen doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.