KOSScz Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Ahoj. mám psp-3000 a chtěl bych se zeptat jestli se má psp nějak často čistit. Aby se nepodelalo :D a jesli jo tak jak často pls :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 to se nemůže stát... Maximálně nějakej prach na displayi ,ničemu neuškodí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 nesmysl, nic se nepodělá, maximálně neuvidíš na displej. Až budeš mít na displeji nános prachu tak sundáš přední kryt, displej vyčistíš a je to. nic víc čistit nemusíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 5, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 V životě jsem ho nečistil, a jede druhym rokem bez menšího problému. Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOSScz
Ahoj. mám psp-3000 a chtěl bych se zeptat jestli se má psp nějak často čistit. Aby se nepodelalo :D a jesli jo tak jak často pls :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts