Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejede hra Transformers Cybertron pls Help!!


shark.sea

Otázka

Mohl by mi prosím někdo poradit?? Stáhl jsem tuto hru, a vypálil a když dam do xboxu tak jen bílé logo Xboxu a pod tím lišta jak na přehr. filmů. soubor jsem zkontroloval přes abgx a vše ok. Pálím přes imbgurn rych. 2 a na Verbatim DVD+R DL. Doposud mi všechny vypálené hry jeli v poho. Napíšu par her které mi jdou: Res. Evil 5, Batman Asylum, Prototype, Sil. Hill Homecoming, NHL10, X-Man Origins. Stahl jsem si ještě Metro 2033 ale to taky určitě nerozjedu :cry:. Myslím si že zakopany pes bude v mem starším firmwaru ale jaky mám??, no snad 1.4 asi. Xbox kupovany 28.11. 07 a nějak další rok v letě jsem daval kamošovi na flash! Xbox-live už mi nic neříká, MS mi poslal nějake ovoce :cheesygrin::cheesygrin:. Jo a včera jsem stahnul novy dashboard 9199 takže už mam zpatky i sveho avatarka. Takže bych byl vděčny za každou radu jak rozjet Metro 2033 a Transformers.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

No ja si ale nejsem na beton jisty jestli mam 1.4!! abych neco nezmrvil!! a teda jestli to spravně chapu tak Metro 2033 ma wave 6? to wave je asi ochrana že? a já musím hru Metro 2033 patchnout na wave 4 nebo 3?? sorry ale moc se v tom nevyznám.

Edit: takže bych měl mít 1.4 a program na opatchovani mi ukazal že hra má wave 4 tak hru musím opatchovat wave 2 nebo 3?????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu