kozel97 Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Ahoj, připojím flašku k xboxu. (Na flešce mám film) Normálně v xboxu najedu do videí...atd... a chci dát play film z flašky. Když ho dám ukáže mi to chybu. Nevíte co stím?...díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Stáhni si kodeky z LIVE ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Červenec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Aha, na live nejdu. Mám flash :D Tak díky ;) Moderátory prosím o LOCK. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Chodil si předtím na LIVE s flashem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 proc ne?ja mam taky flash od rijna normalne hraju a chodim na live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 A umi x360 i mkv ci jine krom AVI a WMV ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=79973 Přečti si topic pro začátečníky není tu jen z prdele :| .... Edit : koukám,že máš HDD kodeky jdou i dát na HDD přes PC . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Červenec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Mám Xbox týden, nechodil. Mám strach. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Si ty kodeky stáhni přes PC z webu (microsoftu), hoď na flashku - tu strč do Xboxu zapni a ono se ti to nainstaluje ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.