Zbora Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 zdarec Pordíte mi nekdo nejaky filmy ?:)) Komedie,Horrory, neco fakt dobryho..:)) za kazdou radu Thanks:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Paranormal activity, Krvavý valentýn ? Jinak je zde topic :) : http://console-forum.net/showthread.php?t=52327 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Komedie: Hurá do basy, Zkurvenej pátek, Já tě vidím.com, Nevyhrožuj, Po čem kluci touží, Někdo to rád blond, Malý Nicky satan junior, Ali G, Divočáci, Sex Drive ... Horory: Ty za poslední roky stojej celkem za ho*no tak napíšu starší - Noční můra v Elm Street, Dětská hra, Vřískot, SAW, 3:15 zemřeš ... Většina je méně známá, protože ty profláknutý jsi určo už viděl... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Void1468624854 Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 pokud ti nevadí hillary Duff tak rozhodně zkoukni její film Greta,je to snad jediný film,ktery se mi sní libil,je spiš takovy važnější,ale místy i komedie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Zbora
zdarec
Pordíte mi nekdo nejaky filmy ?:)) Komedie,Horrory, neco fakt dobryho..:)) za kazdou radu Thanks:))
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.