Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Obsah baleni a par hloupych dotazu :)

Elypsa

Otázka

Zdravim, rozhodl jsem si koupit xboxe a diky spravnemu vycasovani jsem se rozhodl pockat ten tyden a něco na Slim, coz podle me je perfektni koupe. Jenže mám pár dotazů které se mi nepodarilo vygooglit.

1. je v balení přiložen HDMI kabel?!

2. Na zkousku si chci koupit nejdrive 1 month gold acc., a to vlastně jen kvuli tomu abych mohl nastahvoat nějáká dema abych měl pak jasno v rozhodovaní dalších investic do her :).-->takze mám dobré informace, že i na stahovaní dem je potřeba GOLD?

3. Je pravda, že ty GOLD kupony jsou zvlast pro UK nebo US apod.?

4. Nějáke doporučení kde kupovat GOLD? Třeba obchodnika na aukru, nerad bych byl hned obran O:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jaj muzu poprosit odkaz at se poradne podivam..Ono co jsem koukal po prodejnach tak tam proste obsah baleni nebyl napsan a pokud tam je i 1month gold tak by to bylo awesome :))

Dalsi dotaz: jak je to s nahravani videii z Xboxu? Da se to nejak udelat jako treba na PC pres Fraps..

A jeste ma tu nekdo zkusenosti s XFPS? Ma ho nekdo? Pripadne neprodava ho nekdo?:P 2k za tuhle prkotinu je teda mooc

Odkaz ke komentáři

• 0

u některych her se da nahravat a posilat to přimo na offi stranky,ale většinou to neni zdarma,jinak se da nahravat že přes specialni kabely připojiš xko k pc a nahravaš přímo přes PC myslim že se to menuje nějak Dazzle nebo tak nějak

Odkaz ke komentáři

• 0
2. Na zkousku si chci koupit nejdrive 1 month gold acc., a to vlastně jen kvuli tomu abych mohl nastahvoat nějáká dema abych měl pak jasno v rozhodovaní dalších investic do her :).-->takze mám dobré informace, že i na stahovaní dem je potřeba GOLD?

3. Je pravda, že ty GOLD kupony jsou zvlast pro UK nebo US apod.?

4. Nějáke doporučení kde kupovat GOLD? Třeba obchodnika na aukru, nerad bych byl hned obran O:-)

Pro stahování dem a SLC nepotřebuješ Gold účet, stačí Silver. Ano, Gold na jeden měsíc je automaticky po založení účtu a jeho připojení k Live. Gold kupóny jsou shodné pro celý svět, neliší se regiony. Ale pozor, pokud si budeš chtít koupit nějaké DLC, potřebuješ MS points a ty se na regiony dělí, musíš si pořídit takové, které odpovídají regionu tvého účtu.

Odkaz ke komentáři

• 0

1) Chlape, žiješ v součastnosti nebo před třiceti lety? :D HDMI kabel tam fakt nebude.

2) Měsíční GOLD si kupovat nemusíš. Na jedné konzoli můžeš mít až 3 - 4 měsíce GOLD zdarma. Ke každému vytvořenému účtu máš měsíční gold zdarma. Ale platí to jen pro první tři nebo čtyři založené účty na dané konzoly

3) Dřív tomu tak bylo, dneska už ne. A aby si stahoval videa, dema a přídavky do her (které jsou zdarma) GOLD účet nepotřebuješ. Ten slouží hlavně pro online hraní a většinou máš na GOLD třeba o týden dřív demo než silver.

4) Na Aukru nevím, ale doporučuji prodejce přímo tady: http://console-forum.net/showthread.php?t=64986

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu