Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

ssaaww games


ssaaww

Recommended Posts

psp hry

Thanks potěší:roll:

Všechny hry jsou testované na 5.50 gen prometheus

Všechny screenshoty jsou pravé!:)

830mb iso

Popis:

Adrenalinová závodní arkáda MotorStorm Arctic Edge se odehrává v zasněžené a pořádně zledovatělé Aljašce. Jezdit se bude v šesti druzích vozidel, k dipsozici jsou motorky, buginy, závodní a offroad speciály i náklaďáky. Nově však přibudou další dvě třídy vozidel, sněžně vozidlo, které prostě sníh a led odhrne a další sněžné vozítko, které tím vším projede bez problémů. Hra vedle singleplayer kampaně nabídne lokální i online multiplayer, možnost upravovat vzhled a do jisté míry i vlastnosti vozidel.storm-arctic-edge-screenshots--20090826005434521_640w.jpgmegaupload:http://www.megaupload.com/?d=II6E0CR2

772mb iso

Popis:

Přímé pokračování prvního dílu z velkých konzolí, kde se opět vžijeme do kůže našeho dobře známého Altaira, který bude mít za úkol zbavit svět několika templářů a dalších nepohodlných lidí.

AC: Bloodlines je spojovacím příběhovým článkem mezi prvním a druhým dílem. Vysvětlí vám tedy původ Ezia a spoustu dalších věcí.

assassins_creed_bloodlines_1.jpgmegaupload:http://www.megaupload.com/?d=FZ8PJTO1

862mb iso

Popis:

Grand Theft Auto: Chinatown Wars je pokračování slavné série Grand Theft Auto od Rockstar Games pro herní konzoli Sony PSP. Ve hře hrajete v roli mladého Huanga Lee, který se vydal do Liberty City po záhadné smrti svého otce. Během hraní jak se budete pohybovat ulicemi města budete postupně odkrývat pravdu za obrvskou oponou criminality a korupce, kterou mají na svědomí místní Triády, jejichž hlavním znakem je násilí a zločin.

gta_chinatown_wars_psp_screenshot.jpgmegaupload:http://www.megaupload.com/?d=1TWQXOLE

749mb iso

Popis:

Špičkový dvoučlenný vojenský tým je zpět v akci a přináší nový revoluční systém kooperativního hraní.army-of-two-the-40th-day-20090601061102609_640w.jpgmegaupload:http://www.megaupload.com/?d=9AVNPB45

1.40gb iso

Popis:

Hrajte si se vším … ať jste kdekoli! * Vstupte do světa LittleBigPlanet a objevte svět nekonečných možností, kde největší devizou je vaše představivost. Vše, co vidíte,...více littlebigplanet-psp-20090902001153516_640w.jpg

megaupload:

Part1:http://www.megaupload.com/?d=PSX8JP3L

Part2:http://www.megaupload.com/?d=70LMOHZN

Part3:http://www.megaupload.com/?d=6F0S5SI9

Part4:http://www.megaupload.com/?d=N202DJWP

Part5:http://www.megaupload.com/?d=459NFGOZ

Part6:http://www.megaupload.com/?d=0RVLQ3XQ

Part7:http://www.megaupload.com/?d=B607ARC2

365mb iso

Popis:

FlatOut: Head On se připravuje pro PSP. Budete si moci vybrat z osmi závodníků, se kterými se projedete po čtyřiceti tratích v pětačtyřiceti vozidlech. Nebude chybět ani multiplayer. FlatOut: Head On má vyjít ještě tento rok, majitelé PSP se tak mají na co těšit.

276599_full.jpgmegaupload:http://www.megaupload.com/?d=T378PKQE

897mb cso

Popis:

Hra Midnight club přináší skvělý herní zážitek ze závodění na otevřených světových silnicích. Neuvěřitelný výběr licencovaných silných aut, tunerů, exotů a motocyklů.Hvězdně obsazený soundtrack s více než 100 písní. Vývojářem je Rockstar San Diego, stejné studio, které stálo za předcházejícími hrami Midnight Club, a tvůrce enginu R.A.G.E, který pohání titul Grand Theft Auto IV. Nepřetržitý zážitek z jízdy, minimální doba načítání menu, opakování startů základního závodu, hladký online provoz. Nejautentičtější a nejúžasnější znázornění Los Angeles, jaké bylo kdy vytvořeno.

midnight-club-la-remix-20081007062617922_640w.jpgmegaupload:http://www.megaupload.com/?d=V58UQ323

482mb isoPopis:

Juiced 2: Hot Import Nights je závodní titul hlavně fanouškům tuningu a životního stylu s tímto fenoménem spojeným. Základem hry bude Hot Import Nights tour, což je show odehrávající se ve skutečných lokacích na řadě míst po celé zeměkouli. Závodit se bude v totálně upravitelných nablýskaných automobilech, po nichž se budou ve značkových hadrech, za zvuků hudby smíchané řadou známých DJ a muzikantu obecně, před závodem válet "modelky". Juiced 2: Hot Import Nights je zkrátka lifestylový titul hrající na ruku komunitě tuningových fanoušků, kteří jistě ocení prvky jako Driver DNA (každému jezdci ve hře se bude v průběhu hry vytvářet, na základě výsledků, jeho profil), možnost vsázet na výsledky závodů (to co zlomilo vaz prvnímu dílu), nebo online závodění s možností vytváření závodních band, které pak spolu budou soupeřit o vozy a přízeň dívek omámených výfukovými plyny. Co se samotné jízdy týče, tak půjde o arkádu s velkým důrazem na drfiting (provádění dlouhých smyků), bez něhož se dneska neobjede snad žádná hra tohoto ražení.

juiced-2-hot-import-nights-20070907035027286_640w.jpgmegaupload:http://www.megaupload.com/?d=MTUBOMVS

942mb iso

Popis:

Gran Turismo 4 pro PSP je očekávaná modulace nejslavnějšího realistického závodního simulátoru pro PlayStation Portable. Release není upřesněn, lze však předpokládat žebychom se mohli dočkat v roce 2009. Stejně jako na PS2 se bude Gran Turismo 4 pro PSP soustředit na reálnou simulaci jízdního zážitku. Včetně různých vylepšení by hra měla zahrnovat zejména mnohem větší počet aut, tratí a herních módů. V Gran Turismo 4 jsou všechny charakteristiky aut převzaty z reálného světa, takže automobily se chovají tak, jak by se chovaly doopravdy. K dispozici je přes 500 automobilů a až 100 různých tratí (Nurburgrin, Paris, Assisi, Capri, Las Vegas Trial Mountain).gran-turismo-psp-menus-264_018.jpgmegaupload:http://www.megaupload.com/?d=WMIO14I3

270mb iso

Popis :

Pokračování populárního rally následuje ve šlépějích prvního dílu, opět tedy nabídne závodění v opravdu široké škále různých vozů na stejně bohaté nabídce charakterem i povrchem odlišných tratí. Kamiony, buginy, rallye speciály, rallyecrossová auta a další vozy budete prohánět v různě stavěných kláních na celé řadě okruhů a tratí, v přírodě i na stadiónech.

Druhý díl je umístěn do nebezpečného prostředí, jakým je například neprostupná džungle v Malajsii nebo kaňon v Utahu, ale i třeba městský stadion v Londýně. Garáž skýtá bohatou kolekci oficiálně licencovaných rally automobilů a offroadových vehiklů, které byly pečlivě vybrány pro agresivní a rychlou jízdu. Od samého začátku budete mít navíc přístup ke všem sedmi třídám vozů.

colin_mcrae_dirt_2_4.jpgmegaupload:http://www.megaupload.com/?d=S3CRJKLO

944mb iso

Popis:

Ghostbusters The Videogame - hra jejíž děj je pokračováním událostí z posledních dvou filmů o krotitelích duchů z 80. let. Dočkáte se starých známých herců přesně podle filmových postav a samozřejmě spousty duchů a strašidel známých i úplně nových.

100418150925156.jpgmegaupload:http://www.megaupload.com/?d=WNZ46BRU

395mb cso

Popis:

Indiana Jones and Staff of Kings - zavede hráče do roku 1939, kdy bude slavný archeolog opět konfrontován s možností nálezu relikvie mimořádného významu - Mojžíšovy hole. Opět mu však budou v patách ozbrojené potíže z řad stoupenců Třetí říše, se kterými se bude bít za pomoci svého věrného biče a rychlých pěstí skrze ulice čínské čtvrti v San Franciscu, Istanbulu nebo v džunglích Panamy.

952630_20090623_790screen002.jpgmegaupload:http://www.megaupload.com/?d=XC469D69

893mb cso

Popis:

GTA Vice City Stories v mnohém předčí předchozí díl série GTA Liberty City a míra propracovanosti se zde dostává o další příčky výše. Ve Vice City Stories se setkáte s novou příběhovou linií a novými misemi a to na ploše podstatně větší než v Liberty City! Hra bude vypadat mnohem lépe, bude obsahovat nové efekty, nabídne daleko více interiérů i druhů počasí - třeba hurikán. Čekají vás nová vozidla a zbraně, přičemž vozidla se budou mnohem lépe ovládat. Zůstává možnost létání v helikoptéře, vodní skůtr a ladění radiovýchg stanic. Zajímavůstkou je obsah 10 různých multiplayer módů.Předělávka další úspěšné hry pro handheld PSP, ve které navštívíme proslulé Vice City. Opět vás bude očekávat zcela nový příběh i samotný hrdina a vše se bude odehrávat ve známých ulicích proslulého městečka.grand-theft-auto-vice-city-stories-20061030062303711_640w.jpgmegaupload:http://www.megaupload.com/?d=6M7WCJGA

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu