Slleeper Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Ahoj, neumíte tady někdo s webspellem? Já vím, na internetu je spoustu návodů a pro většinu lidí je to snadné.. ale pro mě je to docela problém.. Už asi 5x sem se pokoušel nainstalovat na web Webspell 4.2.2a se šablonou určenou na verzi 4.2* a pokaždé výsledek vypadal úplněj inak než měl.. spíš to vypadlao jakoby tam žádná šablona nebyla.. Prosím vás, kdo mi to dokáže nahodit na web, dostane odměnu.. ( nejde jen o nahození na web, ale o delší spolupráci, protože těch webů budou asi 3.. Odměna bude nejspíš v CZshare kreditech, ale možno i něco jiného.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ment0skA Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Já si to moc nepamatuju, ale tu šablonu musíš nakopírovat do toho webspellu, přepiš to ... kdyžtak mi to někam uploadni a já to udělám ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.