Ragy Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 dobry den , mel bych otazku nekde sem slysel ze jedna varianta je lepsi kvuli lepsimu vetrani a tak co je teda lepsi mit xbox 360 postavenej (vertical) nebo aby lezel (horizontal) ? dekuji za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiba CZE Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 u starych verzi je to lepsi postavene, u te nove verze jako je jasper je to v podstate jedno tam je uz chlazeni vyreseno lepe. kazdopadne doporocuju to dat tak aby to mohlo nasavat vzduch.., ne aby byl narvany mezi polickama bez moznosti cirkulace vzduchu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Jo,ale zase u toho,když to stojí hrozí,že si poškrábe DVD . ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Tak když sním nebudeš hýbat běhěm hraní nebo vloženého dvd tak by se poškrábat nemělo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Nemělo no ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiba CZE Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 jak rekl kolega pokud se zapnutym xboxem nehybes dvd by se poskrabat nemelo! ja mam xbox na stojato a jeste se mi ani jedno dvd poskrabat nepodarilo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SethLBC Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 u novýho xboxu to je imho úplně jedno. Samozřejmě s tim nehejbej, nemuselo by to dělat dobře jak DVD, tak HDD ;-) (aby bylo jasno, pomalý otáčení by bylo v cajku, spíš myslim, aby si ho třeba zestojata neshodil naležato ;-) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepus Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 ja bych rekl ze ty starsi verze spis nalezato aby mohl z boku sat vzduch kdys stoji tak je tam pomalejsi cirkulace tudis zahrivani ":D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 no a ja bych rekl ze to mas dat do vzduchu , kvuli take kravine se tu hadat xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Kdo se hádá,jaká kravina?Nevím,ale když koupím hru za 1599 kč tak mě určitě není jednou jestli se poškrábe nebo nepoškrábě,to samé když koupím xbox za 6000 kč tak mi není jedno jestli se přehřeje nebo ne....:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Xko spíš na stojáka, líp to větrá. K tomu škrábání ... mam Xko pomalu rok, mechaniku Hitachi, na stojáka a že by se mi nějaký DVD poškrábalo se mi nestalo, stačí do Xka nestrkat a jestli si to nejste schopný pohlídat ... co na to říct :P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Nevím ale osobně mám xbox na ležato , je to revize Falcon a jede už druhým rokem v pohodě žádný náznak přehřívání v podobě ubítku FPS nevidím , což se dost stávalo u náročných her typu GTA4 .... Dle mého názoru je uplně jedno jak xko bude stát , důležitý je aby mělo dostatek prostoru pro cirkulaci vduchu ... Podle mého názoru žádný vyjádření o tom jak má bejt xbox položený není a je jen na uvážení uživatele jak si ho položí či postaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 U xenona je jedno jestli stojí nebo leží, týden mi stál tady doma na polici, přijedu a RROD, tak asi chcípnul horkem :( Ale už mám na cestě Jaspera 2010 s iXtreme LT a 4 origo hry (za 4500 :P) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ragy
dobry den , mel bych otazku nekde sem slysel ze jedna varianta je lepsi kvuli lepsimu vetrani a tak co je teda lepsi mit xbox 360 postavenej (vertical) nebo aby lezel (horizontal) ? dekuji za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.