kdyr Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Zdar všichni. Včera jsem si stáhl po dlouho době tuto skvělou pářku a hned se vyskytl problém. Koupil sem si auto a když dám tunění> performance, body, atd. tak se hra sekne a nic s tím nejde udělat. Musím vyndat baterku z psp. Prosím o pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 U Midnight club jsem měl též problémy - pokaždé se mi to seklo u něčeho, jediná možnost je snížení cfw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 já jsem stáhl už 5 verzí a nějaká nejde pustit vůbec nějaká zase de ale nejde tunit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Mrkni mi do podpisu, mám tam funkční Full verzi, sice jsem to nehrál celý, ale během těch pár závodů bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 díky už to ztahuju z toho czsharu asi 3h a tbejvá mi 10min. Nevím proč ale jede to asi 70kb/s a normál stahuju 1mb/s. Tak snad to pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 No jestli jedeš Free tak není divu, jednou to jede tak a jednou tak... :) Kdyžtak můžeš zkusit přes Ulož.to jestli to nebude rychlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 stahoval sem to přes prémium, ale nevadí už sem to ztáhl. A nefungovalo to. Tak sem si ztáhl program na měnění gen D3/D2 a už to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.