Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Cerna obrazovka

Gome6

Recommended Posts

ahoj,mam na karte free mc boot a kdyz si chci spustit hru tak dam ESR a objevi se mi FileBrowser,potvrdim to,pak jdu do slozky CDFS a tam ma byt soubor SLES_xxx ale zadny tam neni,nebo kdyz odmacknu ten soubor SLES_xxx a ma se mi spustit hra tak se nic nedeje a furt jen cerna obrazovka,stalo se mi to u her Underworld The eternal war a Harry Potter 6,poradte mi pls

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja sem v tomhle novacek,ale ten co sem si od nej kupoval tu kartu s FMCB tak rikal ze mam dat ESR pak FileBrowser potom jit do slozky CDFS (jak je tam to sedy pozadi) a pak tam budu mit soubor SLES.xxx na ten kliknu a spusti se mi hra ale ze 4 her mi takhle fungovala jen FIFA 10,jinak Harry Potter 6,Flatout 2,Underworld the eternal war,tak to mi nefungovalo,ale zkusim to LAUNCH DVD,díky

Odkaz ke komentáři

patchuju je pres memento disk patcher ale mozna to patchuju spatne,stahnu hru a mam ji v RARu extrahuju ji a mam z ni ISO soubor,a kdyz to neni ISO tak to vytvorim,pak zapnu memento disk patcher a patchnu to, a pak to vypalim pres Alcohol 120% nejnizsi rychlosti.ale nevim jestli to nemam patchnout potom co to vypalim.uz sem na to podelal 7 DVD a funguje mi jen FIFA 10.

Odkaz ke komentáři

No hlavně tam máš (podle mě blbou) verzi ERS, která je beta a neukazuje se tam její menu.

Jestli nemáš strach, tak si tam můžeš skusit dát verzi ERS co je ke stažení v TUTORIÁLU, je to v tej "složka A".

Jen to prostě nahradíš v PS2, ale doporučoval bych tam dát normál FMCB odznova pokuď máš v blízkosti někoho se swap magic nebo CHIPem.

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu