Gome6 Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 ahoj,mam na karte free mc boot a kdyz si chci spustit hru tak dam ESR a objevi se mi FileBrowser,potvrdim to,pak jdu do slozky CDFS a tam ma byt soubor SLES_xxx ale zadny tam neni,nebo kdyz odmacknu ten soubor SLES_xxx a ma se mi spustit hra tak se nic nedeje a furt jen cerna obrazovka,stalo se mi to u her Underworld The eternal war a Harry Potter 6,poradte mi pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Neděláš to nějak složitě ? Prostě si to nastav, jak je to v tutoriálu. Dáš jen LAUNCHCDVD (v ERS menu) a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gome6 Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 ja sem v tomhle novacek,ale ten co sem si od nej kupoval tu kartu s FMCB tak rikal ze mam dat ESR pak FileBrowser potom jit do slozky CDFS (jak je tam to sedy pozadi) a pak tam budu mit soubor SLES.xxx na ten kliknu a spusti se mi hra ale ze 4 her mi takhle fungovala jen FIFA 10,jinak Harry Potter 6,Flatout 2,Underworld the eternal war,tak to mi nefungovalo,ale zkusim to LAUNCH DVD,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 A máš ty hry patchnutý? Normální zálohy (bez tý úpravy) na tom nespustíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gome6 Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 patchuju je pres memento disk patcher ale mozna to patchuju spatne,stahnu hru a mam ji v RARu extrahuju ji a mam z ni ISO soubor,a kdyz to neni ISO tak to vytvorim,pak zapnu memento disk patcher a patchnu to, a pak to vypalim pres Alcohol 120% nejnizsi rychlosti.ale nevim jestli to nemam patchnout potom co to vypalim.uz sem na to podelal 7 DVD a funguje mi jen FIFA 10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gome6 Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 a pres ten Launch disc me to zase hodi do toho sedyho menu jak je tam FileBrowser,nebo mi to rovnou hodi tu cernou obrazovku a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gome6 Odesláno Červenec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 zkousel sem to i pres flashku ale furt jen cerna obrazovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 No to stím patchovaním děláš správně. A když zapneš PS2 bez DVD tak máš v menu "ERS"? Jestli jo tak si to nastav podle toho jak je to v tutoriálu, abys mohl dát jen DVD do PS2, zapnout a pak dát jen LAUNCHCDVD a hra se rozběhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gome6 Odesláno Červenec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 koukni se na tohle,takhle spoustim svoji jedinou funkcni hru FIFA 10- http://yfrog.com/5bp7100193z a tohle mi dela vetsina her- http://yfrog.com/msp7100192z a furt jen cerna obrazovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 No hlavně tam máš (podle mě blbou) verzi ERS, která je beta a neukazuje se tam její menu. Jestli nemáš strach, tak si tam můžeš skusit dát verzi ERS co je ke stažení v TUTORIÁLU, je to v tej "složka A". Jen to prostě nahradíš v PS2, ale doporučoval bych tam dát normál FMCB odznova pokuď máš v blízkosti někoho se swap magic nebo CHIPem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gome6 Odesláno Červenec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 nj,to je problem,tu kartu s FMCB sem si koupil od jednoho chlapa z prahy a ja sem z tabora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gome6 Odesláno Červenec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 ale zkusim to s tou verzi ke stazeni v tutorialu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Ta verze ESR beta bez menu mě taky funguje bez problému normalně s hrama. Pokud máš orogonal 8MB SONY pamětovou kartu, tak je určitě někde něco blbe nastavený v CNF souborech, že ti to skáče do ulaunch browseru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.