Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360 x Slim a pár otázek navíc


Dzordano_Bruno

Otázka

Dobrý den,

poslední dobou si hraji s myšlenkou pořízení Xboxu. Při prohledávání fóra a jeo čtení jsem si všiml, že jsou dvě verze xboxu. Xbox a Xbox Slim. Samotný Xbox se prodává s dalšíš verzích. Mne osobně zajímá jen jedna a to Elite.

Rád bych tedy přešel k otázkám. Nebudu se ničím tajit. Chci si pořídit Xbox, pálit + kupovat si hry.

Dočetl jsem se zde na fóru, že místní uživatel provede flash xboxu, bohužel jsem se nedočetl zda nového Slim. Pokud ano, tak jaká bude cena? Předpokládám, že proces flashe bude složitejší, když se jedná o nový produkt. Ale má vlastně cenu kupovat Slim. Rozhoduji se mezi Elite a Slim. Který je tedy lepší?

Jaký flash xboxu doporučuje. Rád bych využíval max. možností xboxu?

Po flashnutí, kde lze sehnat hry, které stačí už jen vypálit a nekontrolovat. PRostě jen stáhnu a vypalím?

To bude asi vše. Doufám, že se neptám na moc a bude tak hodní a odpovíte. Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Na flash Slimu jsem se ptal na jednom zahraničním foru, dostala se mi odpověd, že to prozatím není možný, týpek vypadal aspon podle statistik docela věrohodně. Co je na tom pravdy se uvidí. Pokud chceš ale pálit, šel bych do normálního Elite, je to jistota a pokud ho budeš mít na přijatelnym místě, přehrávání se nemusíš bát.

Pokud budeš mít mechaniku liteon (budeš mít, pokud koupíš nový X360), samozřejmě si nech nahrát iXtreme LT 1.1. Nic jinýho nepřipadá v úvahu. Prozatím se údajně nedá detekovat a přehraje všechny wave.

Hru stáhneš, zkontroluješ přes abgx jestli je v pořádku a potom vypálíš.

Doporučuju přečíst topic pro začátečníky, tohle jsou základní informace, který tu jsou už několikrát napsaný, takže stačilo trošku hledat. LOCK

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu