KOSScz Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Shoj. Mám v psp ofw 6.20 s hbl a chtěl bych se zeptat jestli přes ten HBL pojede windows 95? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Tak co?? pls řekněte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Proč to nezkusíš? Myslim že ale ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 nevím kde je návod. jestli mi ho pls najdeš už jsem hledal ale nic :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 uz si tu jednou psal ze si na to prisel tak proc ted zadas o navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 ne ne to jsem mislel k tomu hbl :D k tomu windows ještě ne srry :D a znáš nějakej návod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 neznam ale jednou sem to skousel na svi 2000 a je to na ho*** za 1. se to starasne seka za 2. je to k nicemu za. 3 se* na to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 ok ok už jsem ten návod tady na foru našel skusil jsem ten windows 3.11 bo na win 95 se mi 2 min čekat nechce :D ale jede to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 hej a jak tam jsou ty 3 hry solitare miny a tam to. jde tam dát i jinčí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 8, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 NE, windows si tam můžeš dát jen kvuli tomu, aby jsi se mohl vytahovat. Nebo otevřít pdf, trošku užitečnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Aha ok dík. a vyděl jsem na youtube že tam jede i win 98 ale nvm kde najdu ten soubor nevíš o něčem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 8, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 To už jsou nějaké homebrew ... nic podobného jako 3.11 a 95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 aha. a ještě jedna věc. win 3.1 se mi rozjede v poho jak dam šipku doleva 5 sec pak šipku dolu a pak 2x čtverec. ale u vin 95 jak dam to samo ale 2x trojuhelník tak to nejede. nevíš proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Tak co? nevíte co stím je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOSScz
Shoj. Mám v psp ofw 6.20 s hbl a chtěl bych se zeptat jestli přes ten HBL pojede windows 95?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.