YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2010 Čus když se pripojim na nejaky server tak si vyberu team a najednou seknutí ale do menu a console muzu jit kdyz dam consoli mam tam napsane Louli connected FCVAR_CLIENTCMD_CAN_EXECUTE prevented running command: rate FCVAR_CLIENTCMD_CAN_EXECUTE prevented running command: cl_cmdrate FCVAR_CLIENTCMD_CAN_EXECUTE prevented running command: cl_updaterate FCVAR_CLIENTCMD_CAN_EXECUTE prevented running command: cl_radaralpha nevite co to je ? este dneska sem v poho hral Citovat
majsnerrik Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2010 tohle mi to delalo jen na nekterejch servrech a kdyz sem tam napsla cl_cmdrate , cl_updaterate tak to šlo v pohode ale delalo mi to jen na dvouch servrech a ty to myslim vižadovaly napsat jinak maš steam nebo non steam ? Citovat
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2010 non-steam ale včera sem tam hral v pohodě aji dneska rano ale tedka tato chyba Citovat
majsnerrik Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2010 a na všech servrech nebo jen na nekterej aby nahodou nepřešli na ten novej Update :) Citovat
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2010 No na hodne serverech docela a na update nemohli přejit protoze kamosovi to jde Citovat
DyTik Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2010 napiš do konzole : rate 25000 cl_updaterate 100 cl_cmdrate 100 (postupně to tam v kladej) Citovat
majsnerrik Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2010 tak skus reinctal ( nedaval si do hry nejake skiny ? Citovat
DyTik Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2010 tak skus reinctal ( nedaval si do hry nejake skiny ? Ne je to chyba s raty , a s radarem ;) Citovat
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2010 Nejde to :(((((( Citovat
DyTik Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2010 Nejde to :(((((( Co ti to píše - co to dělá? Citovat
Salazar Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2010 Poté co jsem si dneska stáhnul ten updatovaný CSS a házelo mi to samý chyb , tak jsem si řekl že na to jebu a kupuju steamovej za " pár " euro . Jinak zkoušel jsi ten reinstal ? Máš naistalovanej stem ? pokud ano nenastavoval jsi tam třeba český jazyk ? Citovat
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2010 Dytik Furt to same a opsal sem to dobře zase se to zamrzne Salazar Nene nemam a ČJ sem tam neinstaloval Citovat
DyTik Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2010 Poté co jsem si dneska stáhnul ten updatovaný CSS a házelo mi to samý chyb , tak jsem si řekl že na to jebu a kupuju steamovej za " pár " euro . Jinak zkoušel jsi ten reinstal ? Máš naistalovanej stem ? pokud ano nenastavoval jsi tam třeba český jazyk ? Na co steam proboha když má non-steam ? Citovat
Salazar Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2010 Na co steam proboha když má non-steam ? Když jsme na steam měnil na CZ tak mi NS CSko házelo taky samí errory ... Citovat
Slleeper Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2010 napiš do konzole : rate 25000 cl_updaterate 100 cl_cmdrate 100 (postupně to tam v kladej) přidej cl_radaralpha 255 zkus to.. Na co steam proboha když má non-steam ? Salazar má pravdu... csko se ti většinou ani nespustí, když másš steam na CZ... proto ho mam na AJ... když si chci zahrát starej engine tak jdu na NS.. a když sem měl steam v CZ tak to házelo, že hl2.exe přestal pracovat... atd.. a ani sem to nespustil.. Čus když se pripojim na nejaky server tak si vyberu team a najednou seknutí ale do menu a console muzu jit kdyz dam consoli mam tam napsane Louli connected FCVAR_CLIENTCMD_CAN_EXECUTE prevented running command: rate FCVAR_CLIENTCMD_CAN_EXECUTE prevented running command: cl_cmdrate FCVAR_CLIENTCMD_CAN_EXECUTE prevented running command: cl_updaterate FCVAR_CLIENTCMD_CAN_EXECUTE prevented running command: cl_radaralpha nevite co to je ? este dneska sem v poho hral A ještě mě napadlo.. na jakej server se chceš připojit? na Public, Dm... nebo H&S? Pokud se chceš připojit na H&S, tak většina nebo všechyn server vyžadují vypnutí radaru příkazem cl_radaralpha 0 .... A nebo jestli si byl na nějakém H&S a máš cl_radaralpha 0 a chceš se napojit na public.. tak napiš jen cl_radaralpha 255 ... A nebo mě ještě napadlo.. zkus si stáhnout jinej autoexec.cfg ... ten svuj si někam zálohuj a sosni si třeba tenhle.. http://www.playzone.cz/clanky/mensie-doladenie-noveho-cs-source Je sice dělanej na novýho sourca.. ale to by nemělo nijak vadit.. :) Autoexec najdeš v.. Counter-Strike Source\cstrike\cfg ... já mam sestu k autoexec ... D:\Games\Counter-Strike Source\cstrike\cfg ( pro NS ) Steam\steamapps\tvůj nick\counter-strike source\cstrike\cfg ... já mám D:\Games\Steam\steamapps\spac922\counter-strike source\cstrike\cfg ( pro S ) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.