YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Čus když se pripojim na nejaky server tak si vyberu team a najednou seknutí ale do menu a console muzu jit kdyz dam consoli mam tam napsane Louli connected FCVAR_CLIENTCMD_CAN_EXECUTE prevented running command: rate FCVAR_CLIENTCMD_CAN_EXECUTE prevented running command: cl_cmdrate FCVAR_CLIENTCMD_CAN_EXECUTE prevented running command: cl_updaterate FCVAR_CLIENTCMD_CAN_EXECUTE prevented running command: cl_radaralpha nevite co to je ? este dneska sem v poho hral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 tohle mi to delalo jen na nekterejch servrech a kdyz sem tam napsla cl_cmdrate , cl_updaterate tak to šlo v pohode ale delalo mi to jen na dvouch servrech a ty to myslim vižadovaly napsat jinak maš steam nebo non steam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 non-steam ale včera sem tam hral v pohodě aji dneska rano ale tedka tato chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 a na všech servrech nebo jen na nekterej aby nahodou nepřešli na ten novej Update :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 No na hodne serverech docela a na update nemohli přejit protoze kamosovi to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 napiš do konzole : rate 25000 cl_updaterate 100 cl_cmdrate 100 (postupně to tam v kladej) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 tak skus reinctal ( nedaval si do hry nejake skiny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 tak skus reinctal ( nedaval si do hry nejake skiny ? Ne je to chyba s raty , a s radarem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Nejde to :(((((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Nejde to :(((((( Co ti to píše - co to dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Poté co jsem si dneska stáhnul ten updatovaný CSS a házelo mi to samý chyb , tak jsem si řekl že na to jebu a kupuju steamovej za " pár " euro . Jinak zkoušel jsi ten reinstal ? Máš naistalovanej stem ? pokud ano nenastavoval jsi tam třeba český jazyk ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Dytik Furt to same a opsal sem to dobře zase se to zamrzne Salazar Nene nemam a ČJ sem tam neinstaloval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Poté co jsem si dneska stáhnul ten updatovaný CSS a házelo mi to samý chyb , tak jsem si řekl že na to jebu a kupuju steamovej za " pár " euro . Jinak zkoušel jsi ten reinstal ? Máš naistalovanej stem ? pokud ano nenastavoval jsi tam třeba český jazyk ? Na co steam proboha když má non-steam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Na co steam proboha když má non-steam ? Když jsme na steam měnil na CZ tak mi NS CSko házelo taky samí errory ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 napiš do konzole : rate 25000 cl_updaterate 100 cl_cmdrate 100 (postupně to tam v kladej) přidej cl_radaralpha 255 zkus to.. Na co steam proboha když má non-steam ? Salazar má pravdu... csko se ti většinou ani nespustí, když másš steam na CZ... proto ho mam na AJ... když si chci zahrát starej engine tak jdu na NS.. a když sem měl steam v CZ tak to házelo, že hl2.exe přestal pracovat... atd.. a ani sem to nespustil.. Čus když se pripojim na nejaky server tak si vyberu team a najednou seknutí ale do menu a console muzu jit kdyz dam consoli mam tam napsane Louli connected FCVAR_CLIENTCMD_CAN_EXECUTE prevented running command: rate FCVAR_CLIENTCMD_CAN_EXECUTE prevented running command: cl_cmdrate FCVAR_CLIENTCMD_CAN_EXECUTE prevented running command: cl_updaterate FCVAR_CLIENTCMD_CAN_EXECUTE prevented running command: cl_radaralpha nevite co to je ? este dneska sem v poho hral A ještě mě napadlo.. na jakej server se chceš připojit? na Public, Dm... nebo H&S? Pokud se chceš připojit na H&S, tak většina nebo všechyn server vyžadují vypnutí radaru příkazem cl_radaralpha 0 .... A nebo jestli si byl na nějakém H&S a máš cl_radaralpha 0 a chceš se napojit na public.. tak napiš jen cl_radaralpha 255 ... A nebo mě ještě napadlo.. zkus si stáhnout jinej autoexec.cfg ... ten svuj si někam zálohuj a sosni si třeba tenhle.. http://www.playzone.cz/clanky/mensie-doladenie-noveho-cs-source Je sice dělanej na novýho sourca.. ale to by nemělo nijak vadit.. :) Autoexec najdeš v.. Counter-Strike Source\cstrike\cfg ... já mam sestu k autoexec ... D:\Games\Counter-Strike Source\cstrike\cfg ( pro NS ) Steam\steamapps\tvůj nick\counter-strike source\cstrike\cfg ... já mám D:\Games\Steam\steamapps\spac922\counter-strike source\cstrike\cfg ( pro S ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.