PeL.DAWE Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Je to teď ještě čerstvá novinka. Split/Second je od dneška oficiálně oznámená na PSP. Více infa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Hehe a tekk to tady zamkl že to na PSP nebude: :D http://console-forum.net/showthread.php?t=96984 Mno jsem na to zvědav, i když ty screeny po grafický stránce nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssaaww Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Tak to sry.To je bomba na to se těším!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeL.DAWE Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 JJ, díval jsem se, že to Tekk zamčel :D. No neva. Na hru se teda docela těším. Doufám, že bude demo abych potom kdyžtak nekoupil zajice v pytli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 mne pride ze ty hry na psp graficky se zhorsiji nez zlepsuji si vemte treba Colin McRae Rally 2005 na psp grafika best skoro jak na pc efekty taky a ted je mi stech her na bliti (grafika) :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssaaww Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 To máš teda pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 pítr naprosto s tebou souhlasim coliny 2005 byla fakt best hrauje už téměř 2 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeL.DAWE Odesláno Červenec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 To je fakt. Max God of War má čím dál lepší grafiku. No, tak uvidíme PSP2 no. Na PSP už skoro vůbec nehraju. Samí nezábavný hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 :pspgamer:no god of war ted hraju ale grafika docela ujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.