jakubgaluszka Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 čau mám dotaz bratr ted potrebuje počítač na práci a na xboxu me momentalne zadna hranebavi :( tak jsem vytahl stary pc a chtel bych si zahrat nejakou ZAVODNI HRU S VOLANTEM PC: 1,6ghz procesor 1gb ram 128mb grafika chtěl bych co nejreálnější hru(pravidla,žlute atd.vlajky stop/go tresty) a zároveň zábavnou a ještě by to chtělo aby i ai dělalo chyby bouralo atd (nechci LFS) Děkuju mockrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Mario cars přez emulator z GameCube :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Toca Race Drive 3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 toca je spis arkada ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 toca je spis arkada ne? Ani bych neřekl podívej se tady na recenzi http://games.tiscali.cz/reviews/toca3cz/index.asp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 jo učitě tocu.. tu by jsi měl v poho rozchodit smazat prosim mam to tu 2x.. (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 jo učitě tocu.. tu by jsi měl v poho rozchodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 a co rikate vy osobne na toci?jak jezdi pc?co zlute vlajky apod?jizdni model destrukcni mdoel.....vim cetl jsem recenzi ale i tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 V8 Challenge, pripadne nejakej Nascar mne ted napada, ale to uz je dost specificka zavodni hra. Nebo F1.. Nebo pak samozrejme ta Toca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 chci jeste zkusit ríšu :) http://games.tiscali.cz/search/index.asp?sekce=0&nadpis=1&co=burns+rally ale mam volant kterej jde tocit o 90° do leva i do prava nejsou tam s tim problemy je tam pry nastaveni jen na 360 ci co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Richard Burns Rally Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 rFactor, lfs , GTR možná i GTL toho je hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Richard Burns Rally jj vim ale jak jsem psal ''ale mam volant kterej jde tocit o 90° do leva i do prava nejsou tam s tim problemy je tam pry nastaveni jen na 360 ci co'' tak jsem si nainstaloval tocu a je to takovy strasne citlivi ez trosku zatocim a auto behem chvile lita zkusil jsem to nastavit v player a tam neco se steerin ale dal jsem min a furt stejny jen to zataci pozdeji (musim vic otocit volant) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 tak jsem si nainstaloval tocu a je to takovy strasne citlivi ez trosku zatocim a auto behem chvile lita zkusil jsem to nastavit v player a tam neco se steerin ale dal jsem min a furt stejny jen to zataci pozdeji (musim vic otocit volant) To sis jen nastavil mrtvý bod :D Musíš se stím naučit řídit nebo se naučit anglicky, abys mohl nastavovat options. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 aha a nevis co bych mel delat protoze to se fakt neda ridit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.