Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

čau mám dotaz bratr ted potrebuje počítač na práci a na xboxu me momentalne zadna hranebavi :( tak jsem vytahl stary pc a chtel bych si zahrat nejakou

ZAVODNI HRU S VOLANTEM

PC:

1,6ghz procesor

1gb ram

128mb grafika

chtěl bych co nejreálnější hru(pravidla,žlute atd.vlajky stop/go tresty) a zároveň zábavnou a ještě by to chtělo aby i ai dělalo chyby bouralo atd

(nechci LFS)

Děkuju mockrát

Odesláno
Richard Burns Rally

jj vim ale jak jsem psal ''ale mam volant kterej jde tocit o 90° do leva i do prava nejsou tam s tim problemy je tam pry nastaveni jen na 360 ci co''

tak jsem si nainstaloval tocu a je to takovy strasne citlivi ez trosku zatocim a auto behem chvile lita zkusil jsem to nastavit v player a tam neco se steerin ale dal jsem min a furt stejny jen to zataci pozdeji (musim vic otocit volant)

Odesláno
tak jsem si nainstaloval tocu a je to takovy strasne citlivi ez trosku zatocim a auto behem chvile lita zkusil jsem to nastavit v player a tam neco se steerin ale dal jsem min a furt stejny jen to zataci pozdeji (musim vic otocit volant)

To sis jen nastavil mrtvý bod :D Musíš se stím naučit řídit nebo se naučit anglicky, abys mohl nastavovat options.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu