Jean Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Mám dotaz: Stáhnul jsem si SGW a po projetí ABGX360 mi to napíše nálsedující hlášku - viz obr. Víte, co to znamená? Předpokládám, že to nemám ani vypalovat kvůli banu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sada23 Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Jestli s tím cheš hrát na LIVE, tak s pálenkama tam radši nehraj, ale jinak ten obrázek je v pohodě, když je v abgx žlutá nebo zelená je to OK :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Jen není ještě ISO v online databázi, hra bude fungovat a s největší pravděpodobností bude i v pořádku, ale pro jistotu bych si počkal než bude v databázi (ted už je?). Každopádně, pokud to budeš hrát jen offline, klidně můžeš začít vypalovat :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jean Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Ok. Moc díky za odpovědi. Už je to v databázi takže parádička..... Jinak vy chodíte na live když je v abgxu vše v pořádku?? Prosím ještě o radu co znamená tato hláška v abgx - modern warfare... Jsem v tom ještě lama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 Pokud máš LT (vyjma 1.0 na benq, tam je nutnej update kvůli bugu) a hra je naprosto v pořádku, můžeš jít na live. LT je údajně zatím nedetekovatelný, ale čim dýl se používá, tim je větší šance, že MS najde způsob jak ho detekovat, takže i tenhle firmware nemusí už být bezpečný. K tý CoD6 ... na netu jsou nějaký špatný releasy týhle hry a vypadá to, že jsi na jeden právě narazil. Můžeš to zkusit fixnout přes abgx. Stáhni si tohle, potom to rozbal, zapni abgx, zmáčkni ctrl+f, dej OK a do tý složky nakopíruj soubor Video_1914211B.ISO, potom spust kontrolu, abgx by to mělo fixnout. Pak postni zase screen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jean Odesláno Červenec 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Seš hustej machr :D:D Pomohlo to, posílám print screen. Takže teď už by neměl být problém to hrát po xlivu? Dík moc za pomoc. Jinak možná nechám nahrát LT 1.2 Faktem je, že jakmile člověk flešne, tak neví dne ani hodiny kdy může přijít ban. Proto všechno radši projíždim abgxem a co si nejsem jistej tak se ptám, nebo to radši ani nevypaluju. Tak ještě jednou moc děkuju za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Ted už je hra v naprostym pořádku :). Jak se to s tim banem ti nikdo nepoví, MS si to hlídá ... ale hodně lidí tady s LT už banovací vlanu očekává s tim, že ho taky dostanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 black79 Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Čau potreboval bych poradit stahl jsem si tu hru a je ve wawe 6 nevite jjesly to mam vypalit rovnou nebo to mam predelat na jiny waw Sniper Ghost Warrior Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 jestli máš nový flash LT 1.1 , tak to můžeš rovnou vypálit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jean
Mám dotaz: Stáhnul jsem si SGW a po projetí ABGX360 mi to napíše nálsedující hlášku - viz obr.
Víte, co to znamená? Předpokládám, že to nemám ani vypalovat kvůli banu...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.