RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Neví někdo, kde stáhnu nějaký Theme Pack? Nechcou se mi vybírat a stahovat po jednom. Našel jsem akorát 2 torrenty a ani jeden nejede :( Klidně i z rapidu atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Otevři si to v PS3 prohlížeči http://www.ps3-themes.com/ a jednoduse stahni 100% fukční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Asi jsi mě nepochopil. Já hledám nějaký Theme Pack. Z té stránky jsem už stahoval, ale stahování po jednom je pomalé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RodriguezTwiggy
Neví někdo, kde stáhnu nějaký Theme Pack? Nechcou se mi vybírat a stahovat po jednom. Našel jsem akorát 2 torrenty a ani jeden nejede :(
Klidně i z rapidu atd.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.