manousp Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Cau hosi, mam problem s ps3, pokazde, kdyz chci neco smazat z hdd nebo i z pam karty, tak proste povrdim .. a please wait ... a pak uz se nic nedeje, muzu cekat, jak dlouho chci ... cim to? ... poradi mi nekde? ... nejde mi proste nic smazat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Nejjednodušší a univerzální řešení - zazálohuj soubory a Settings -> System Settings -> Restore PS3 System ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manousp Odesláno Červenec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 to sem chtel udelat, jenze po Restore ps3 system je "please Wait.." a dal se nic nedeje .... nemuze byt problem v hdd, protoze ted si vsimam, ze nekdy proste ani nenacte obsah hdd, proste nenactou data z hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manousp Odesláno Červenec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 vyreseno ! ... Nakonec to slo pres recovery menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
manousp
Cau hosi, mam problem s ps3, pokazde, kdyz chci neco smazat z hdd nebo i z pam karty, tak proste povrdim .. a please wait ... a pak uz se nic nedeje, muzu cekat, jak dlouho chci ... cim to? ... poradi mi nekde? ... nejde mi proste nic smazat ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.