manousp Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2010 Cau hosi, mam problem s ps3, pokazde, kdyz chci neco smazat z hdd nebo i z pam karty, tak proste povrdim .. a please wait ... a pak uz se nic nedeje, muzu cekat, jak dlouho chci ... cim to? ... poradi mi nekde? ... nejde mi proste nic smazat ... Citovat
0 deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2010 Nejjednodušší a univerzální řešení - zazálohuj soubory a Settings -> System Settings -> Restore PS3 System ^^ Citovat
0 manousp Odesláno Červenec 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2010 to sem chtel udelat, jenze po Restore ps3 system je "please Wait.." a dal se nic nedeje .... nemuze byt problem v hdd, protoze ted si vsimam, ze nekdy proste ani nenacte obsah hdd, proste nenactou data z hdd Citovat
0 manousp Odesláno Červenec 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2010 vyreseno ! ... Nakonec to slo pres recovery menu Citovat
Otázka
manousp
Cau hosi, mam problem s ps3, pokazde, kdyz chci neco smazat z hdd nebo i z pam karty, tak proste povrdim .. a please wait ... a pak uz se nic nedeje, muzu cekat, jak dlouho chci ... cim to? ... poradi mi nekde? ... nejde mi proste nic smazat ...
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.