Bobestom Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Zdravím, potřeboval bych poradit. Rád bych si koupil nějakou levnou TV, nebo monitor k této skvělé konzoli. Na velikosti moc nezáleží, té se podřídím. Jde mi hlavně o cenu. :) Poraďte prosím. Děkuji! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 http://www.alza.cz/samsung-p2450h-cerveno-cerny-d135964.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobestom Odesláno Červenec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 Moc děkuji, přesně todle jsem hledal! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobestom Odesláno Červenec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Co říkáte na tento levnější Asus? Jde mi totiž hlavně o cenu ... čím nižší, tím samozřejmě lepší. :) http://www.alza.cz/lcd-displej-asus-vh242h-d109329.htm A hlavně aby s ním neměl PS3 problém. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 já bral http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007X23B23CVZV ... a jsem naprosto spokojen.. c jsem koukal tak je to snad 7.mej nejkpovanější monitor v německu.. btw ps3 má nějakej upscale co jsem koukal takže při full hd rozlišení na monitoru nejsou žádné pruhy jak hraju hry s 720p! bw bál jsem se že 22'' bude "malá" taky jsem chtěl 24" .. ale jsem rád že jsem šel do levnější 22''.. pro moje potřeby ideál (: při výběru monitoru dbej na tyhle věci : 1.varianta - hdmi, full hd, podpora hdcp, audio výstup, 16:9 2.varianta - dvi + (redukce na zvuk), full hd, podpora hdcp, 16:9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobestom Odesláno Červenec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 Vypadá parádně za ty prachy. Ještě bych měl jeden dotaz. Budu k tomu muset dokupovat ještě nějakou redukci, kabel, ...? Sry za hloupý dotaz. Jsem amatér. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 Všechny ty monitory, co ti postovali, mají HDMI konktero, takže stačí HDMI kabel... Tudiž žádná redukce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobestom Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 Kdybych tedy bral ten Samsung P2450H ... jaký HDMI kabel mám přesně koupit? Hodněkrát jsem četl, že člověk koupil nějakej špatnej, co mu s PS3 nekomunikoval. Pak bych se ještě zeptal jak se bude řešit zvuk? Abych k tomu připojil nějaké repro, tak budu taky potřebovat nějak kábl? Jakej kdyžtak? Díky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.