filipmarecek Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Zdravím, chtěl bych se jenom zeptat, jestli bych na této sestavě rozjel GTA4 alespoň na nejnižší detaily? CPU: Athlon 64 X2 (2,5GHZ) RAM: 2GB / 800mhz GPU: Gainward GeForce GT220 512mb / 128bit. díky moc za odpovědi. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Zdravím,chtěl bych se jenom zeptat, jestli bych na této sestavě rozjel GTA4 alespoň na nejnižší detaily? CPU: Athlon 64 X2 (2,5GHZ) RAM: 2GB / 800mhz GPU: Gainward GeForce GT220 512mb / 128bit. díky moc za odpovědi. :roll: jo v pohode...i na stredni...na vysoky uz to nepujde tak plynule... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Počítám s tím že je to tvůj comp :) Stačí hledat a vyzkoušet todle: Všechno se dá jednoduše vyřešit tímhle:http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipmarecek Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Negto: díky no, ale ještě ten komp nemám, takže to otestovat nemůžu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipmarecek Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Kapr: díky, snad s tím nebudou problémy, no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 9, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Počítám s tím že je to tvůj comp :)Stačí hledat a vyzkoušet todle: Tomu se moc věřit nedá ... Já jsem testoval na svůj ntb, zda rozjedu Battlefield Bad Company 2 a napsalo, že to nedám ani na low ... přitom to jedu na střední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Tomu se moc věřit nedá ... Já jsem testoval na svůj ntb, zda rozjedu Battlefield Bad Company 2 a napsalo, že to nedám ani na low ... přitom to jedu na střední jo asi tak..na takovej odhad to staci...ale hraje to jen na cisla.....vetsinou to PC podcenuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Tomu se moc věřit nedá ... Já jsem testoval na svůj ntb, zda rozjedu Battlefield Bad Company 2 a napsalo, že to nedám ani na low ... přitom to jedu na střední Nevím, já tomu zatím věřil ... Ale asi to je fakt orientační,ale i tak to věčinou stačí, nebo aspoň najít na internetu požadavky her a porovnat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 mě to taky řeklo že Pop Forgotten Sands nepustim ani na low, přitom jedinný co to nesplnovalo bylo snad CPU asi o 100Mhz.....a spustil jsem to skoro na high Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.