heksa Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 nedela negdo opravu YLOD v Brne? koukal sem na youtube neni to nic slozityho ale nemam tu tepelnou pistoli ani ty philips sroubovaky tagze pokud by se negdo nasel bylo by to fajn, pac do servisu to nema cenu davat to uz si rovnou muzu koupit novou PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andam Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 cau v praze je "neoficialni" servis kde ti to opravi cca za 2800,- .. opravovat si to sam podle navodu muzes, ale asi ti to dlouho nevydrzi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braz Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 zdarec tak ty bys rád opravu ok fajn ozvi se mi na icq 419558130 nebo mob 721071680 a muzem se domluvit jsem taky z brna, tak sa ozvi o cene se muzem domluvit. p.s.: zdarec opravy ps3 uz nedelam tak bych prosil abyste me prestali vsude spamovat jestli chcete opravu YLOD na ps3 doporucuju kolegu podemnou. zdarecek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ps3_ylod_servis Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 cau sefe jsem z brna a naucil sem se spravovat ps3 , delal sem jich už několik a všechny jeli tak jestli mas zajem tak tady je icq 273-003-692 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 Zdravím, Hledám někoho v Brně kdo mi opraví YLOD na PS3 fat 60gb verze.Nevítě prosím někdo o někom,prosím kontakt děkuji..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deputy Odesláno Srpen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2012 muzes zkusit http://servisvbrne.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fussy Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 opravuji PS3 Fat i Slim - ylod. Cena se zvedla na 600kč kvůli teplovodive pastě s obsahem Ag. Jste si jist že máte chybu ylod? Pak čtěte dál. Zapnete: zelena dioda a pak žlutá dioda 3 pípne a červená dioda - vypne se. Adresa pro doručení : Jiří Holý Nad cihelnou 598 382 32 Velešín Kontaktni udaje: reper.jc@seznam.cz Po obdržení Váší PS3 na zmíněnou adresu, Vás budu informovat, že dorazila v pořádku. Pojistěte prosím na 5000kč , podací lístek si uschovejte a mně pak napište podací číslo. Opravím ji a odešlu na Vaší adresu na dobírku: cena dobirky je :750kč z toho 150kč výdaje na poštu. Zbylých 600kč oprava Vaší PS3. Cena poštovného zahrnuje i poplatek za pojištění na 5000kč. Po odeslání k Vám, pošlu mail s podacím číslem. Pro uskutečnění zakázky mi prosím napište na emailu. Předmět : oprava ps3 - ylod Vaše Jméno a Příjmení a Váš nick zde. Pokud možno i Váš tel. Mám mnoho dílu Máte - li někdo zájem o jinou opravu: mechanika, zakladní deska, cokoliv jiných dílu. pište taky na email. Jediné co zatím nedělám je downgradovaní priklad z 4.11 na 3.55 Fussy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fussy Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 opravuji PS3 Fat i Slim - ylod. Cena se zvedla na 600kč kvůli teplovodive pastě s obsahem Ag. Jste si jist že máte chybu ylod? Pak čtěte dál. Zapnete: zelena dioda a pak žlutá dioda 3 pípne a červená dioda - vypne se. Adresa pro doručení : Jiří Holý Nad cihelnou 598 382 32 Velešín Kontaktni udaje: reper.jc@seznam.cz Po obdržení Váší PS3 na zmíněnou adresu, Vás budu informovat, že dorazila v pořádku. Pojistěte prosím na 5000kč , podací lístek si uschovejte a mně pak napište podací číslo. Opravím ji a odešlu na Vaší adresu na dobírku: cena dobirky je :750kč z toho 150kč výdaje na poštu. Zbylých 600kč oprava Vaší PS3. Cena poštovného zahrnuje i poplatek za pojištění na 5000kč. Po odeslání k Vám, pošlu mail s podacím číslem. Pro uskutečnění zakázky mi prosím napište na emailu. Předmět : oprava ps3 - ylod Vaše Jméno a Příjmení a Váš nick zde. Pokud možno i Váš tel. Mám mnoho dílu Máte - li někdo zájem o jinou opravu: mechanika, zakladní deska, cokoliv jiných dílu. pište taky na email. Jediné co zatím nedělám je downgradovaní priklad z 4.11 na 3.55 Fussy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 záleží také jakým způsobem opravujete ps3 reball nebo reflow? docela na tom záleží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.