valibuk1 Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Zdravim, je nějaký ipod touch 3 gen. rychlý jako iphone 3Gs? Slyšel jsem prý, že by to měly být verze ipod touch 32 a 64GB (ty s hlasovým ovládáním). Nikde jsem nenašel tech. spec. procesoru. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Ano, presne tak - 8GB verze je vlastne 2G s tim, ze nejde downgrade bez potvrzeni od Apple serveru. //edit: Sorry, seknul jsem se, je to: Initially ARM 400 MHz, but now 412 MHz for 1st generation, 532 MHz[1] for 2nd generation and ARM Cortex-A8 833 MHz underclocked to 600 MHz for 3rd generation Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valibuk1 Odesláno Červenec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 jo, díky za info, ale furt nechápu, který ipod touch je rychlý jako iphone 3Gs (neznám rychlost procesoru u 3Gs). Měl jsem třetí generaci ipod touch 8GB, ale to se nedá srovnávat s iphonem 3Gs. A to by měl být ipod taktovaný vždy o něco málo více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 No, kdyt iTouch 3G 32 a 64 GB jsou srovnatelne s 3GS. Tu treti generaci, co jsi mel, je srovnatelna s iPhone 3G. (stary streva, novy MC boot) Rychlost procesoru je: 833 MHz (underclocked to 600 MHz) ARM Cortex-A8[80][81] Samsung S5PC100[80][82] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
valibuk1
Zdravim, je nějaký ipod touch 3 gen. rychlý jako iphone 3Gs? Slyšel jsem prý, že by to měly být verze ipod touch 32 a 64GB (ty s hlasovým ovládáním). Nikde jsem nenašel tech. spec. procesoru. Děkuji za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.