ihaveyou Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Otec mně požádal abych sem se vás zeptal jestli vám funguje náký funkční Total Commander na operačnim systému Windows 7. Popřípadě mi sem dejte odkaz na stažení instalačního souboru, nebo ho někam upněte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Funguje mi ten normalni: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/prace_se_soubory/souborove_manazery/windowscommander/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Total Commander 7.50a i 7.55a jsou funkční na Win 7 32bit (oba jsem zkoušel). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ihaveyou
Otec mně požádal abych sem se vás zeptal jestli vám funguje náký funkční Total Commander na operačnim systému Windows 7.
Popřípadě mi sem dejte odkaz na stažení instalačního souboru, nebo ho někam upněte.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.