Tomas.P Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Mám poslední verzi Dashboardu,když si stáhnu z netu do pc XBLA hry,jak je mám dostat na flashku,aby šli přehrát v xboxu360?Když flashku naformátuji v xboxu a strčím ji do pc(win7) tak mi ukazuje,že je plná(8GB),zkoušel jsem xplorer360,ale ten fleshku nenajde a píše: Could not find a FATX drive to open! Absolutně si nevím rady a nikde jsem nic o tom nenašel.Určitě by jakákoli rada pomohla i dalším technickým antitalentům jako jsem já :-) .Předem díky, díky, díky za jakoukoli pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 XBLA hru nespustíš, pokud nemáš JTAGovanou konzoli. Maximálně ty, které jsou odemknuté, a ty se dají spočítat na prstech jedné ruky. Jo a JTAG konzoli nemáš, kdyby ses chtěl zeptat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Demo na USB flashku: Urobil som to cez USB Xtaf Gui Version 32 beta3: http://halo.gruntmods.com/Files/Xtaf_Re ... /beta3.exe Treba mat USB kluc nakonfigurovany v Xku. Otvorit program, dat Open Drive, zobrazia sa priecinky Cache Partition a Data Partition. Kliknut pravym tlacidlom mysi na Data Partition a vytvorit New folder a napisat Content. Potom na Content kliknut a vytvorit New folder a napisat 0000000000000000 atd. Treba si takto vytvorit vsetky priecinky s presnymi nazvami tak ako su v PC pre to ktore demo. Potom kliknut pravym tlacidlom mysi na posledny priecinok 00080000, vybrat Inject a najst v PC subor dema. Subor sa prekopiruje do USB kluca. Demo sa potom da hrat priamo z USB kluca alebo sa z kluca prekopiruje na HDD a hrat z HDD. Dema na spustenie su v Game Library (Demos and Trials). Najlepsie je minimalne 4 GB USB kluc, lebo 2 GB je na niektore dema malo. Xko si rezervuje 512 MB miesta a napr. demo Tiger Woods 2011 ma 1,7 GB. Na 4 GB kluci je po konfiguracii volnych 3,3 GB. Je samozrejme, ze sa daju dat aj viac demo hier pokial to kapacita USB kluca dovoli. Potom uz staci vytvarat priecinky v priecinku 0000000000000000 s presnymi nazvami, ktore prisluchaju demam. Takto vyzera strom dema CrackDown 2 v programe: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.