Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

jak nahrát XBLA hry na flashku????


Tomas.P

Recommended Posts

Mám poslední verzi Dashboardu,když si stáhnu z netu do pc XBLA hry,jak je mám dostat na flashku,aby šli přehrát v xboxu360?Když flashku naformátuji v xboxu a strčím ji do pc(win7) tak mi ukazuje,že je plná(8GB),zkoušel jsem xplorer360,ale ten fleshku nenajde a píše: Could not find a FATX drive to open! Absolutně si nevím rady a nikde jsem nic o tom nenašel.Určitě by jakákoli rada pomohla i dalším technickým antitalentům jako jsem já :-) .Předem díky, díky, díky za jakoukoli pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Demo na USB flashku:

Urobil som to cez USB Xtaf Gui Version 32 beta3:

http://halo.gruntmods.com/Files/Xtaf_Re ... /beta3.exe

Treba mat USB kluc nakonfigurovany v Xku.

Otvorit program, dat Open Drive, zobrazia sa priecinky Cache Partition a Data Partition. Kliknut pravym tlacidlom mysi na Data Partition a vytvorit New folder a napisat Content. Potom na Content kliknut a vytvorit New folder a napisat 0000000000000000 atd. Treba si takto vytvorit vsetky priecinky s presnymi nazvami tak ako su v PC pre to ktore demo. Potom kliknut pravym tlacidlom mysi na posledny priecinok 00080000, vybrat Inject a najst v PC subor dema. Subor sa prekopiruje do USB kluca.

Demo sa potom da hrat priamo z USB kluca alebo sa z kluca prekopiruje na HDD a hrat z HDD. Dema na spustenie su v Game Library (Demos and Trials).

Najlepsie je minimalne 4 GB USB kluc, lebo 2 GB je na niektore dema malo. Xko si rezervuje 512 MB miesta a napr. demo Tiger Woods 2011 ma 1,7 GB. Na 4 GB kluci je po konfiguracii volnych 3,3 GB.

Je samozrejme, ze sa daju dat aj viac demo hier pokial to kapacita USB kluca dovoli. Potom uz staci vytvarat priecinky v priecinku 0000000000000000 s presnymi nazvami, ktore prisluchaju demam.

Takto vyzera strom dema CrackDown 2 v programe:

usbcrackdown2.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu