knihman Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 mam problem... prosim poradte mi mam psp 3004-5.03 a vzdycky po zapnuti cihckhenu jsem mel MHU ale ted mi chickhen nejde spustit, proste vzdycky mi zamrzne psp a zkusil jsou asi 50x posobe jinak mi vzdycky sel spustit prosim o radu dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jojinkho Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 skus si v PSP nahodit ---reset to defeault settings!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 11, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 Podívej do tutorialu, jsou tan popsané tipy jak na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 knihman Odesláno Červenec 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 dikes moc pls zamknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
knihman
mam problem...
prosim poradte mi mam psp 3004-5.03 a vzdycky po zapnuti cihckhenu jsem mel MHU
ale ted mi chickhen nejde spustit, proste vzdycky mi zamrzne psp a zkusil jsou asi 50x posobe
jinak mi vzdycky sel spustit
prosim o radu
dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts