kompi Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 Mám taký problem mam psp 2004 z FW 5.50 GEN-D3 ale ked si nahrám hudbu na kartu a pustim tak mi každu pesničku po chvilke prehodi na dalšiu. a ta pesnicka ide prehrať ktorú prehodí až po reštarte psp skusal som kartu preformátovať v pc aj v psp ale to iste karta Sandisk nova 4GB viete co stím dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jjunior Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 neni karta FAKE ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 skus dat cfw na 5.50 prometheus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kompi Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 skus dat cfw na 5.50 prometheus ok skusim dam vedieť potom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 skus dat cfw na 5.50 prometheus MG, to má s hudbou hodně společnýho... :roll: kompi: máš jí správně naformátovanou (v PSP)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 a nebo přeinstaluj cfw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neovo adam Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 skus naformátovat kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kompi
Mám taký problem mam psp 2004 z FW 5.50 GEN-D3 ale ked si nahrám hudbu na kartu a pustim tak mi každu pesničku po chvilke prehodi na dalšiu.
a ta pesnicka ide prehrať ktorú prehodí až po reštarte psp skusal som kartu preformátovať v pc aj v psp ale to iste karta Sandisk nova 4GB
viete co stím dakujem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.