Zahi Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 Super dobra sprava pre vsetkych vlastnikov PSP s CFW!!! Teraz som nasiel na nete plugin ktory umoznuje grat cez XLINK Kai bez WIFI adaptera, iba cez USB kabel, mam to odskusane a funguje to! Takze vam tu spravim NAVOD ako si zahrat skoro vsetky AD-HOC only hry cez internet. 1. Stiahni si PLUGIN (obsahuje aj Bridge.exe), dalej PSP Type B Driver , WinPcap a nakoniec samotny Xlink Kai (ak este nemate XTAG ucet tak si ho vytvorte) 2. Nainstaluj PSP Type B driver, WinPcap, Xlink Kai, nakopiruj do psp plugin AdhocToUSB.prx do zlozky seplugins a v game.txt pridaj riadok ms0:/seplugins/AdhocToUSB.prx 1 ak v seplugins nemas game.txt tak ho vytvor a napis to tam. 3. Chod do ovladaci panely a klikni na pridat hardware, dalej klikni ze hardware bol uz pripojeny a uplne dolu daj pridat nove hardwarove zariadenie, potom klikni na nainstalovat hardware zo zoznamu, klikni na sietove adaptery a vyber microsoft a microsoft loopback adapter a dokonci instalaciu 4. Zapni Xlink Kai a v XTRAY pravym klikni na ikonu xlinku a daj configuration, v zadaj tam svoj ucet (default xtag, password) a v network adapter klikni na microsoft loopback adapter 5. Zapni neaku hru, spusti Bridge.exe a tam vyber MS LoopBack Driver (napises poradove cislo a enter) 6. Pripoj USB kabel a hraj :) POZOR!!! Nefunguje to s Remotejoy Lite alebo inymi programami ktore vyuzivaju USB kabel!!! BTW MGS PW zatial zial nefunguje zda sa ze ten PSP type B driver neako nefunguje tak skuste manualne nainstalovat tento http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/51227/PSP_type_B_Driver.rar_28.16KB.html Xlink Kai je program ktory umoznuje hrat ADHOC hry cez internet, v tom programu su ARENY ktore su ako keby virtualne miestnosti, takze ked v nej ste s niekym tak je to ako keby ste sedeli vedla seba, tudis mozete spolu hrat. Pre ludi ktory v okoli nemaju nikoho kto ma PSP aby nieco zahrali je toto super vec, a diky AdhocToUSB pluginu je aj dostupnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 kdyz dam start kai tak mi to nabehne chce to kai tag a password vyplnim to a login a pak mi to same nabiha dokola a mackam login a nic co stim ? edit: ok už to jede edit2: do řiti proc me to furt vyhazuje chcu si zahrat monstra huntra najedu na arenu prijoinu se a po chvilce me to vyhodi a vypne se mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2david2 Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 a tak nahodou lepsie opisat chybu ?? nevyhadzuje ti ze daco port forwarding ??? lebo mne robilo tento problem a to som nastavil port pre moju ipcku na routri a uz to nevyhadzovala a vpohode islo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe_1 Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Na Windows 7 se ten ''microsoft loopback adapter' instaluje trochu jinak, protoze v ovladacich panelech neni moznost Pridat hardware ze seznamu, jen stale vyhledava. Takze, pro toho, komu by to neslo: Spustit prikazovy radek jako spravce Zadat hdwwiz.exe Pridat hadrware ze seznamu Sitove adaptery Microsoft Microsoft loopback adapter ______________________________ EDIT: A jeste na Win 7 prepnout kompatibilitu (XP, nebo Vista) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 Ahoj me to nejak nejde mam par problemu snad mi poradite mam windows 7 1) instalace psp type B mi nejde instalacka pise (v tomto pocitaci je treba spustit 64bitovou verzi programu DPInst.exe obratte se na dodavatele tohoto balicku) tak bych to asi mel zkusit pres ten edisk akorat nwm jak nainstalovat rucne tak to je muj zasek cislo 1 2) pri zapinani Xlink kaye ( po nainstalovani) to napise ERROR INITIALIZING PSSDK_DLL LIBRARY. nwm jestli je to tim nenainstaloat psp type B ale radsi to sem napisu predem diky za jake koliv odpovedi a pomoci edit: uz sem si pripojil psp typ B a dal vyhledat ovladace pro nej z PC (doufam ze je tohle tim jak myslite rucne) ale stejne wokna 7 POZADUJOU PODEPSANOU DIGITALNI FORMU bla bla nejakej error proste kdo ma okna 7 tak urco vi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 1. mam stejnej problém Jako margot takže nevim. 2.jak přijdu na to jakej port tam mam napsat? mam XP. chci to kvůli MH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 lidi neporadili byste co stim port forwading?Hledal sem to všade na netu zkoušel aj jakýsi program a nemožu to pořešit furt mě to vyhazuje.Mám Realtek od O2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marrtan Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 no mám problém s forward port nebo tak nějak, musím se připojit na router přes wifi, nevíte někdo jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2010 ti co mají PSP 2004 jako já maj smůlu a snažily se zbytečně já mam PSP 2004 a 5.50 gen D3 a na jedné stránce jsem se dočetl požadavky: - Windows XP 32bit (It's possible in Vsita or 7 64bit, but trouble. - Xlink Kai 7.4 - PSP-3000 + 5.03GEN-C for HEN - PSP USB Cable Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 mě to jde a mam psp 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 fakt díky moc tak to to píšou blbě tak to to nevzdávam :-) hmm dočetl jsem se tohle: byla testována na PSP s CF -2000-D3 5.50GEN a PSP -3000 s 5.03GEN CF-C, podle Yuki - I, by měla aplikace fungovat i na PSP -1000 s nejnovější verzí CF gen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominia Dirtch Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 mě to nejde... všechno sem udělal podle návodu a vždycky skončim na tom, že bridge.exe nenajde PSP USB Device. Jinak všechno běží tak jak má. Poslední možnost co mě napadá, že mám CFW 3,90 M33-3 a proto to nejde...Nevíte někdo čím by to mohlo být???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe_1 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Chapu to dobre, ze si muzu zahrat pres net, podobne jako infrastructure, s nekym kdo ma tez xlink hru ktera jde jen pres adhoc? Zkousel jsem zatim jen LCS a to nic nenaslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominia Dirtch Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Chapu to dobre, ze si muzu zahrat pres net, podobne jako infrastructure, s nekym kdo ma tez xlink hru ktera jde jen pres adhoc? Zkousel jsem zatim jen LCS a to nic nenaslo. Chápeš to dobře... Přesně tak to funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahi Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 mě to nejde... všechno sem udělal podle návodu a vždycky skončim na tom, že bridge.exe nenajde PSP USB Device. Jinak všechno běží tak jak má. Poslední možnost co mě napadá, že mám CFW 3,90 M33-3 a proto to nejde...Nevíte někdo čím by to mohlo být???? bude to asi tym CFW, sak si daj 5.50 GEN prometheus a mas po probleme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 kua, me nenabiha vubec ta konfiguracni stranka, uz tak pul hodiny /ed uz to jede :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Zdravim taky mam par problemu nemuzu nikde najit ten driver B na windows 7 64bit:(nevite nekdo odkaz?jeden sem nasel ale ten nejak nefunguje:(a druhej nevim jestli to je podstatny...kdyz zapnu xling kai tak jak tam je ten vyber her tak u toho kolik v ty mistnosti je jakoby lidi mam "? users, ? private arenas"...v tom bridge.exe mam problem ze me to nemuze najit psp:(ale to je asi kvuli tomu driveru...dik za pomoc:D /ed uz sem na to prisel:Dten bridge.exe uz me funguje naslo to psp:)akorat v tom xling kai mam u kazdy hry "? users, ? private arenas" nevite co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 House tady je: http://jjs.at/software/PSP_Type_B_libusb_1.2.2.0.zip Jinak mě to fakčí, ale nemůžu najít nikoho kdo by chtěl hrát mou oblíbenou hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
House Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 Tak mam problem:(to xlink kai nemuze najit to moje psp:(nevite co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.