kagome Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 Nemohl by mi někdo poradit jak mohu zálohovat savy ze hry RE5 na počítač (offline účet)? Za nedlouho nejspíš půjde můj notebook do opravny a já se bojím, že přijdu o všechny moje data. Proto se snažím všechno zálohovat. (mimochodem používám Vistu) Děkuji za pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Void1468624854 Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 c:/users/account/documents/capcom/resident evil 5/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kagome Odesláno Červenec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 To jsem zkoušela již dávno, ale bohužel to nefungovalo. Vždy mi to řeklo, že data jsou nejspíše poškozená nebo tak něco :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Void1468624854 Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 tak to už fakt nevim sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.