IDMW Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Dobrý den,mám dotaz hrál jsem na PSP hru konkrétně (2010 FIFA WORLD CUP) všechno šlo dobře ale pak najednou se mi hra sekla a vypnulo se mi.Když jsem ho znovu zapnul,PSP se zaplo a rovnou se načetla hra.Nevíte čím to může být?Děkuji:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dragonin Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 nezmáčkl si jenom na vypínač... a dal si to do sleep modu??? A máš to na UMD nebo na kartě??? Protože v settings je něco jako auto umd start... se ti hra zapne se zapnutím psp... Jestli na kartě tak mě nenapadá nic než že sis to omilem přepnul do sleep modu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IDMW Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 No,právě že jsem hrál z UMD.Hra se mi najednou začala sekat,a po chvily se mi vyplo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lofasek Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 vytáhni UMD>zapni PSP>jdi do Settings>>>System Settings>>>UMD™ Auto-Start Off a potom zase vlož UMD a spusť UMD™ v Game vše :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lofasek Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 jestli ti to nepojede tak tady prosímtě napiš svůj fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IDMW Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Jo o to nejde.Mě spíše zajímalo jestly neni nejak poškozene.Když se takhle samo vyplo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IDMW Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Firmware mam 6.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lofasek Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 tak se podivej jestli nemáš nějak poškožený příjmač UMD já mam psp 3004 hacknuté takže mam 5.03 a fifu hraju normálně ISO z karty bez problémů a ještě mrkni na UMD jestli nema škrábance nebo něco tak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jjunior Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 a stalo se to jednou ? (poprve) nebo se to stava casto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IDMW Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 No,mam ho asi 3 dny.Takže včera v noci poprvé.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IDMW Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 To lofasek:No UMD mam uplně čisté:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jjunior Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 hraj dal a kdyz se ti to znovu stane tak sem napis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IDMW Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Ok.díky....................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
IDMW
Dobrý den,mám dotaz hrál jsem na PSP hru konkrétně (2010 FIFA WORLD CUP) všechno šlo dobře ale pak najednou se mi hra sekla a vypnulo se mi.Když jsem ho znovu zapnul,PSP se zaplo a rovnou se načetla hra.Nevíte čím to může být?Děkuji:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.