martysek28 Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Zdravim vsechny, mate nekdo zkusenosti s pouzitim neoriginalni kamery k Wii? Mam doma jednu rok starou od Logitecha a take Eye od PS3 a zajimalo by me, zda lze pouzit na Wii. Diky za kazdou zkusenost.. Mart'a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jiri6609 Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 ja jsem skousel jednu co mam resp co sem mel k PC a tu mi nenaslo, ted mam original na wii a neni problem, kdyz o tom premyslim tak by to melo byt jedno jakou kameru tam das, ale je fakt ze me jde jen ta originalka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SeriousS Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 ja jsem skousel jednu co mam resp co sem mel k PC a tu mi nenaslo, ted mam original na wii a neni problem, kdyz o tom premyslim tak by to melo byt jedno jakou kameru tam das, ale je fakt ze me jde jen ta originalka. a jak se ti ta wii kamera identifikuje na PC? nejlip v linuxu primo ID na sbernici, podle toho se zjisti jakej v tom je chip a paklize by se delala pro pc se stejnym chipem, tak by mohla fungovat i na wii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martysek28 Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 ja jsem skousel jednu co mam resp co sem mel k PC a tu mi nenaslo, ted mam original na wii a neni problem, kdyz o tom premyslim tak by to melo byt jedno jakou kameru tam das, ale je fakt ze me jde jen ta originalka. Diky za odpoved. To je pech. Jeste par konzoli a budu mit doma kamerove doupe a muzu tocit neslusne 3D filmy :-) Zrovna ta kamerka z PS3 ma vynikajici parametry, skoda skoda.. Muzu se zeptat, kde jsi koupil solo tu kameru? Nebo to lze jen s nejakou gamesou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Diky za odpoved. To je pech. Jeste par konzoli a budu mit doma kamerove doupe a muzu tocit neslusne 3D filmy :-) Zrovna ta kamerka z PS3 ma vynikajici parametry, skoda skoda.. Muzu se zeptat, kde jsi koupil solo tu kameru? Nebo to lze jen s nejakou gamesou? Víš o tom že PS3 kameru můžeš používat i bez PS3, běží na PC:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jiri6609 Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 wii kameru mam s hrou wii sharpe? nebo tak sem linej se jit kouknout jak se ta hraje presne menuje, je to proste telocvik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jiri6609 Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 your sharpe, nebo tak nejak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
martysek28
Zdravim vsechny,
mate nekdo zkusenosti s pouzitim neoriginalni kamery k Wii? Mam doma jednu rok starou od Logitecha a take Eye od PS3 a zajimalo by me, zda lze pouzit na Wii.
Diky za kazdou zkusenost..
Mart'a
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.