martysek28 Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 12, 2010 Zdravim vsechny, mate nekdo zkusenosti s pouzitim neoriginalni kamery k Wii? Mam doma jednu rok starou od Logitecha a take Eye od PS3 a zajimalo by me, zda lze pouzit na Wii. Diky za kazdou zkusenost.. Mart'a Citovat
0 jiri6609 Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 12, 2010 ja jsem skousel jednu co mam resp co sem mel k PC a tu mi nenaslo, ted mam original na wii a neni problem, kdyz o tom premyslim tak by to melo byt jedno jakou kameru tam das, ale je fakt ze me jde jen ta originalka. Citovat
0 SeriousS Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2010 jiri6609 napsal: ja jsem skousel jednu co mam resp co sem mel k PC a tu mi nenaslo, ted mam original na wii a neni problem, kdyz o tom premyslim tak by to melo byt jedno jakou kameru tam das, ale je fakt ze me jde jen ta originalka. a jak se ti ta wii kamera identifikuje na PC? nejlip v linuxu primo ID na sbernici, podle toho se zjisti jakej v tom je chip a paklize by se delala pro pc se stejnym chipem, tak by mohla fungovat i na wii Citovat
0 martysek28 Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2010 jiri6609 napsal: ja jsem skousel jednu co mam resp co sem mel k PC a tu mi nenaslo, ted mam original na wii a neni problem, kdyz o tom premyslim tak by to melo byt jedno jakou kameru tam das, ale je fakt ze me jde jen ta originalka. Diky za odpoved. To je pech. Jeste par konzoli a budu mit doma kamerove doupe a muzu tocit neslusne 3D filmy :-) Zrovna ta kamerka z PS3 ma vynikajici parametry, skoda skoda.. Muzu se zeptat, kde jsi koupil solo tu kameru? Nebo to lze jen s nejakou gamesou? Citovat
0 huhla Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2010 martysek28 napsal: Diky za odpoved. To je pech. Jeste par konzoli a budu mit doma kamerove doupe a muzu tocit neslusne 3D filmy :-) Zrovna ta kamerka z PS3 ma vynikajici parametry, skoda skoda.. Muzu se zeptat, kde jsi koupil solo tu kameru? Nebo to lze jen s nejakou gamesou? Víš o tom že PS3 kameru můžeš používat i bez PS3, běží na PC:lol: Citovat
0 jiri6609 Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2010 wii kameru mam s hrou wii sharpe? nebo tak sem linej se jit kouknout jak se ta hraje presne menuje, je to proste telocvik. Citovat
0 jiri6609 Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2010 your sharpe, nebo tak nejak Citovat
Otázka
martysek28
Zdravim vsechny,
mate nekdo zkusenosti s pouzitim neoriginalni kamery k Wii? Mam doma jednu rok starou od Logitecha a take Eye od PS3 a zajimalo by me, zda lze pouzit na Wii.
Diky za kazdou zkusenost..
Mart'a
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.