BreC Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Ahojte, chci se zeptat jestli existuje nejaka hra Kobra 11 na PSP, hledal jsem na google a bylo tam par odkazu ale zdali se mi jako fake, tak prosim o radu. Za odpovedi dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benyy Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 myslim si ze ne, ale i tak se najde dost kvalitnich zavodnich her na psp :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BreC Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 diky za info, jenze ja hral kobra 11 na PC a to nebylo jen o zavodeni, melo to proste neco do sebe ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benyy Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 ja mam taky nejakou hru cobra 11 na PC a docela slabota :D ale svoje kouzlo to melo, byl tam i dabing semira ze serialu, :) ale na PSP pochybuju ze je nebo bude, ale muzu se milit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BreC Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 ten serial se mi líbil od jakživa, na PC je i více verzí ;) ale také si myslím, že na PSP nic takového není :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2david2 Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 nie nie na psp nevisla ziadna verzia cobra 11 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BreC Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Toje škoda :( a nevíš, jestli se něco nechystá ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 nechystá se nic o tom nevím ,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 13, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Nic neni a nebude. Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts