xbox Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Cau,mam problem se spustenim teto hry.Na vistach me to slapalo normalne ,ale ted mam win 7 64 bit a proste to nejde spustit z duvodu kombatibility,uz jsem hledal nejaky patch na win 7 ,ale nikde nic.Nevi nekdo jak na to????:roll::roll: Zkousel jsem i tohle,ale porad to samy http://www.cenega.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=172 Ani demo ze steamu nejde skoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 tak ti nevim,ale problém nebude v systému,já mám win7 64b taky,ale Bioshock slape uplne bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryo2 Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Tak mně na x64 win7 jede v pohodě,ale mám jiný problém.Pokuď vezmu z jakékoliv postavy věci co se u ní nachází,tak se mi hned hra kousne-pouze z postav.Ostatní věci jdou sebrat bez problému..Nevíte někdo kde je chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Červenec 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 Tak,me uz to konecne jede musel se preinstalovat windows paradaaaaaaa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.