bulby7026 Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 ktore je podla vas najlepšie NFS? podla mna asi carbon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linuxed Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 podle mě žádná :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 carbon a underground ale ani jedno sem nedohrál páč mně neba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Nejdýl jsem hrál ProStreet a Undercover, ale taky nedohrál ani jedno. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe_1 Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 U me vede rozhodne Undercover: + soundtrack + pribeh a doplnujici videa + multiplayer + tuning aut + cz - mohla byt lepsi grafika a hned druhe by bylo Carbon: + uspokojiva grafika + tuning + volna jizda + pocit z rychlosti - soundtrack - casem stereotyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssaaww Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 já si myslím že underground a shift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Carbon a Most wanted. Shift jsem zatím nehrála, tak nemůžu posoudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benyy Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 hral jsem pouze 2, Most wanted-docela bavilo a dohral jsem, Carbon-nevim proc ale vubec me to nenadchlo ani nebavilo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundrata12 Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Určitě most wanted paradní a shift taky nebylo spatne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 nfs: hot pursuit 2 ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 nfs: hot pursuit 2 ! to není na psp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 je to psxko no.. ale nemění to nic na tom že se na psp hrát dá.. tak to neni dvojka ale 3.ka? .. já měl za to že na ps1ce jsem hrál dvojku.. tsss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe_1 Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 j, je to trojka - Need For Speed III: Hot Pursuit (to je na PSX). NFS Hot Pursuit 2 je az 6. v poradi a na PS2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonin Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 U mě na 100% Undercovery... Fakt best gamesa. Dohrál jsem jí třikrát... A furt jezdim. A shifty jsou podle mě ta největší....... No nebudu sprostý... Prostě kravina. + Chci ještě vyskoušet prostreet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 nejlepsi z NFS na PSP je Underground rivals. paradni ST, spousta soucastek k tuningu, aut, skvele hrani, grafika patri k tomu nejlepsi. Most wanted je dobry akorat s*rou ty policejni auta, ty do vas vrazeji bezlitostne, Carbon taky neni spatny, Od ProStreet na PSP ti lidi z EA podelali, Undercover je jen dalsi zklamani, po ripnuti jazyku, videi cela hra ma jen 190 MB ? a to si myslite ze je dobry ? a Shift, no predstavte si, ze k Asphaltu 2 na mobilu z roku 2006 nepriblizi ani za dalsich svetelnych roku. Pokud mate chut na opravdovy street racing muzete vyzkouset MC 3 Dub edition nebo MC LA remix. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjunior Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 zadne :P kdyz uz auta tak burnout a motor storm :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Na psp NFS Shift Na pc NFS Undegraund 2 Na xboxu Pro Street Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laserdance65 Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 NFS je na PSP strašná kravina, všechny díly tady stojí za prd. Nejlepší závodní hrou na PSP je rohodně Midnight Club: L.A. Remix ! hned potom Flatout, Test Drive Unlimited, Burnout, Motorstorm, Gran Turismo atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 da se v tom Midnight clubu nak nastavit ovladani na sipky misto analogu? a abych nebyl OT tak underground rivals byla super ostatni sou fuj fuj i kdyz undercover sem taky chvilku hral ale kuli analogu sem to nehral dlouho ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 da se v tom Midnight clubu nak nastavit ovladani na sipky misto analogu? a abych nebyl OT tak underground rivals byla super ostatni sou fuj fuj i kdyz undercover sem taky chvilku hral ale kuli analogu sem to nehral dlouho ..... jo jdou nastavit .................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charliezlin Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Podle mě je nejlepší NFS: Most Wanted ty honičky s policajty jsou nej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benyy Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 me na Most Wanted vadili ty policajti, nelitostne do tebe vrazeli a jejich auta se nedala ani znicit!...potom jeste docela malo aut a trati ale jinak to bylo hodne dobry NFS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 podle mě taky Most wanted..oproti posledním dílům grafika na jiné urovni a hlavně honičky s policajtama byli super..hlavně k tý hře mam vztah protože to byla moje uplně první hra na psp:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 nejlepsi z NFS na PSP je Underground rivals. paradni ST, spousta soucastek k tuningu, aut, skvele hrani, grafika patri k tomu nejlepsi. Most wanted je dobry akorat s*rou ty policejni auta, ty do vas vrazeji bezlitostne, Carbon taky neni spatny, Od ProStreet na PSP ti lidi z EA podelali, Undercover je jen dalsi zklamani, po ripnuti jazyku, videi cela hra ma jen 190 MB ? a to si myslite ze je dobry ? a Shift, no predstavte si, ze k Asphaltu 2 na mobilu z roku 2006 nepriblizi ani za dalsich svetelnych roku. Pokud mate chut na opravdovy street racing muzete vyzkouset MC 3 Dub edition nebo MC LA remix. Jsem s tebou za jedno, jedině si zahrát poslední dvě zmiňované hry - nejlepší závodní hry na psp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N3o21 Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 Podle mě jednoznačně NFS Shift. Mám ho v originále... Už jsem měl docela dost věčné Underground série, která něměla nic. Toto je daleko víc podobnému mému dříve velice oblíbenému NFS 3: Hot Pursuit, byť méně arkádovité. Ale je to vážně fajn. Mě se to na PSP fakt líbí. Od začátku jezdím se stejným autem VW Scirroco a dá se to v pododě. Tady daleko víc záleží na schopnostech ovládat auto a zvyku na něj, než o tom, jaké upgrady a jaké auto máš. Samozřejmě na drifty si beru jiné... Ale to je vše. Jediné co mě zde trochu štve je pozůstatek z Underground série, a to jsou drifty. Prostě mě nebavíííí! Ale co je parádní výzva je radarová past, aneb udělat co největší průměrnou rychlost. Opravdu paráda. Aby člověk zvládl, musí se dané auto naučit dokonale ovládat, aby i pravoúhlé zatáčky jezdil okolo 200 km/h. Jako závodní hra paráda :-) (navíc teď za super cenu v jistém obchodě - 249 kč za novou :-) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.