PauL cZ Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Zdravím mám dotaz při registraci na live ta otázka já sem jí nějak špatně vyplnil a ono se mi to v pohodě registrovalo a já nevím co sem tam napsal :-( je nějaký způsob jak tu odpověd na tu otázku změnit? díky předem (už to mám tkato déle) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 James XR Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Podle toho, jakou otázku myslíš... Např. jsem chtěl změnit věk, abych jej tam měl 18+, ale tento údaj se nijak změnit nedá. Upřesni tu otázku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PauL cZ Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 otázku třeba nejoblíbenější film a já napíšu něco tu při registraci na live jinak vítám tě tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 James XR Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Nejoblíbenější film? Tak to přesně nevím, tento údaj jsem nikdy neřešil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PauL cZ Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 registruješ se zadáváš jméno heslo atd a pak otázku kterou bys měl taky vědět a na ní odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 James XR Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Vím co myslíš, vybereš si nějakou konkrétní otázku na oblíbený film, seriál, knihu a to je kontrolní otázka, když nevíš heslo jestli se nepletu. Až zapnu xbox, podívám se na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PauL cZ
Zdravím mám dotaz při registraci na live ta otázka já sem jí nějak špatně vyplnil a ono se mi to v pohodě registrovalo a já nevím co sem tam napsal :-( je nějaký způsob jak tu odpověd na tu otázku změnit? díky předem (už to mám tkato déle)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.